Ser hemsk ut men mår rätt bra ändå

Inlägget är reklam för Hudoteket och innehåller annonslänkar

Hej på er! Mår ni bra idag? Jag mår själv ganska bra faktiskt, om än trött efter en huvudvärksattack. Men den lyckades jag sova bort. Jag vet inte om den berodde på att jag drack vin igår. Kanske. I så fall var det värt det för jag hade en himla trevlig tisdag.

Först tvättade jag och såntdär trist, men vid 14 kom min moster för fika och att jag skulle sminka henne inför en fest. Så vi snackade, sminkade och hade det trevligt i några timmar innan vi gav oss iväg till Gamla Stan. Hon för galej och jag för pressvisning hos Pür Minerals. Där fick vi se en massa finfina nyheter (redan kär i ett läppstift), men jag visar hur de ser ut på sen. För just nu ser jag inte klok ut.

Ni som har mig på Instagram har sett. Det är eksem eller nån allergi som gör att jag är helt fnöstetorr och det kliar i hela ansiktet, men mest kring ögonen. Jag är svullen och jätterynkig. En tjej sa igår att det såg ut som om jag hade åldrats 20 år på två veckor(hon menade inget illa, det är bara fakta).

Tjusigt som fan. Jag försökte sminka över det där när jag gick på pressvisningen, men det gick sådär. Det går liksom inte.

Jag lade ut en av bilderna på Instagram och har fått en massa tips på krämer, så jag gick iväg och köpte två.

De här ska hjälpa säger en del.

På pressmötet hos Kraft Cosmetics tittade en av experterna på mig och tipsade mig om att använda de här produkterna från Medik8. I stora asken ligger ansiktsmasker som ger en rejäl fuktbomb. Dessa ska jag lägga två stycken i veckan. Och så en fet kräm jag ska smacka på ordentligt med. Länk till kräm.

Så jag följer ordinationen och har maskat mig idag. Huden fullkomligt slukar serumet. Och det finns det massor av i de här förpackningarna. När man lagt på själva masken så finns det jättemycket kvar i själva påsen masken legat i, så glöm inte att krama ur det och använd det också.  Jag ser för jäklig ut idag också, men det lär ju ta ett tag att läka det här eländet. Tips på köpställe av masken har ni här. Innehåller 6 ark.

Men igår var inte bara moster och pressmöte. Det var dejt med Therése också. Jag och denna härliga människa sågs på en pub där vi satt i flera timmar och pratade, skrattade, drack vin (och öl) och hade det supertrevligt. Så trots att jag såg ut som skit hade jag kul, ibland får man bara blunda för det (det vill jag på riktigt göra när jag ser mig i en spegel, så jag undviker såna just nu). Ni ser förresten nya longlasting (det håller vad det lovar) läppstiftet på mig här.

Just det ja, jag köpte ett par nya solglasögon när jag väntade på Therése. Guld och rosa. De borde jag ha konstant just nu 😛 Visar dem imorgon.

Puss och kram

Kolla mer

6 comments

 1. Hej! Hade sådär efter influensa för några veckor sedan. Såg på zytomierskas insta att hon hade det också. Hon hade fått tips på apoteket om två medikament. Jag testade också och det är borta. En tvättlapp för ögonen och en a vitamin salva. TESTA! Du får leta i hennes flöde.

 2. Jag såg ut så där några veckor sedan, åldrades över en natt, fnasig och torr, huden gjorde tillochmed ont. En kväll smörjde jag in mig med mandelolja tre gånger och min hud bara sög upp oljan inom loppet av några minuter.

  Nu är det tack och lov bra. Använde produkter utan aktiva ingredienser och parfym men massor med fukt.

 3. Finaste Louise! Känner med dig.
  Torrheten runt dina ögon och huden i övrigt är symtom på en inre obalans i lever och njurar. Rekommenderar att du kontaktar en erfaren näringsterapeut (Madeleine Marcus tex) eller någon som arbetar inom Kinesisk medicin.
  Kram

 4. Har använt Weledas baby cream, med mandelolja tror jag .Den har funkat jättebra på mig hoppas du finner nåt som hjälper kram Anna.

 5. Bra att du hittat något som fungerar just nu, men glöm inte att gå till vårdcentralen också så att de verkligen kan fastställa vad det är! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.