Ser fram emot helgen, och så ett par klänningar

Hej kära ni. Fredag igen och jag ser fram emot helgen 🙂 Thomas kommer hem idag så den här helgen får vi tillsammans. Och på tisdag ska vi fira mormor som fyller 100 år. Det börjar bli dag att bestämma vad jag ska ha på mig då.

Är det 100 bast som firas så ska man vara fin! Både huvudpersonen och gästerna. Jag har fixat mormors klänning, och funderar nu över om jag ska ta min lila med vattenfallsringning, eller om jag ska kolla bland lådorna på vinden efter nåt festligt. Eller kika på något nytt. Vi får väl se. Och jag lovar såklart att visa bilder från festen sen.

Men så länge tänkte jag visa några andra klänningar jag gillar. De är inte vad jag söker för tisdagens baluns, men toppen till många andra tillfällen.

Den här gröna tycker jag väldigt mycket om, speciellt knapparna. Jag är en sucker för klädda knappar. De ger liksom en känsla av 40talscharm. Länk grön klänning
Bakifrån ser den ut så här på mig.
Den här är också fin. En klänning som är lika fin nu som om ett par månader med strumpbyxor till.
Länk blommig klänning.
Den här är luftig och lös i modellen. Jag har som för det mesta xl i Indiskas klänningar.

Just grönt och gröna inslag verkar vara poppis i höst och det är en trend jag välkomnar för just grönt är en av färgerna jag trivs bäst i. Det var tipset för nu. I nästa inlägg tänkte jag berätta om några parfymnyheter jag spanat (och sniffat) in.

Kram på er!

Kolla mer

11 comments

  1. Hoppas du får en underbar helg!

    Men du köp inget nytt till kalaset, använd det du har, du brukar lägga ut massor av oanvända kläder på loppisen. Tänk på miljön!

    1. I will, men det har varit för vaaarmt. Jag har inte orkat ta itu med en bloppis när jag typ smält bara av att andas. Men den kommer och det snart, jag lovar 🙂

  2. Hälsa mormor från oss härinne, vi har ju ”setts” så att säga via bloggen. Hon verkar så snäll och omtänksam, hurra hurra på hennes stora dag

  3. Ha en fin helg och fira din mormor ordentligt! Ta tillvara på er tid tillsammans! För mig gör det fortfarande jätteont i hjärtat efter 3 år av att min mormor inte lever längre!

    1. Hej Kim. Ja vi ska fira henne rejält 🙂 Jag förstår att det gör ont i hjärtat, och att det inte alltid hjälper att leva på minnen. Men det är det enda man kan göra tyvärr (känner så med min bror). Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.