Senaste Indiskaprovningen och mitt köp

Godkväll alles. Wass up? Jag sitter själv här och kollar en film och försöker bli trött. Det gick inte så bra att lägga mig tidigt igår så jag försöker med en annan approach idag. Plus att jag mådde kasst på jobbet och gick hem en timme tidigare och slängde mig i sängen direkt. Bättre nu dock.

Jag lovade ju en Indiskaprovning idag och den kommer här. Första delen i alla fall. Jag började med ett grönt inlägg men si de där plaggen hittar jag inte på nätet än så jag väntar och hoppas de kommit imorgon så jag kan länka. Så jag tar ett par andra så länge. För jag provade ju mer än det gröna…;)

stortopp topp2 Den översta är i storlek large och den blev det för min del. Man ser kanske inte jättestor skillnad men den undre är xl och jag tyckte den var lite för fladdrig då den är stor i modellen.Priset för den här är sketabra dessutom. Här har ni LÄNK.

topp1 Jag är oftast inte så mycket för draperingar och grejor men här gillar jag det så jag köpte. Funkar både till kjol och brallor.

blomklanningDen här 70-talsmönstrade klänningen i trikå gillar jag som sjutton. Mönstret i alla fall. Tyvärr är skärningen inte bra för den med mage då sömmen går precis under kulan liksom. Bra för gravida men jag är inte det så jag hoppar den här. Synd för tyget gillar jag som sagt. LÄNK här.

topp3

toppryggEn batikmönstrad topp med lite mönster baktill är ju inte fel till ett par jeans tycker jag. Den här gillar jag. Har xl på mig. LÄNK här.

klanning

klanningnara

Söt klänning som funkar lite när som helst. Jag gillar ju när den är avskuren över midjan för då faller den snyggare över magen om man råkar ha lite extra hull där. Provar xl. LÄNKr.

Jag har förstått att bilderna har hamnat på sidan eller upp och ner för er. Det syns inte i min dator då jag redigerat här, men tydligen funkade det inte. Nu har jag skaffat ett annat program så jag hoppas det ska fungera nu. Om ni ser sådana här fel så säg gärna till så blir jag tacksam.

Puss o kram

Kolla mer

2 comments

  1. Söm under magen??? Så dumt på en så söt klänning. Men den blåsvartvita klänningen var riktigt snygg också och känns som nåt man verkligen kan använda mycket.
    Förresten för nån månad sen tipsade du om en tunn svart lite sladdrig kofta från Indiska, den fanns i cerise också. Hade aldrig fastnat för den om jag såg den på galge i butik men nu är den mitt absolut mest använda plagg denna sommar 🙂 🙂 Helt perfekt att ha med sig i handväskan och passar till allt.

    1. Visst är det knäppt med sömmen där, annars gillade jag verkligen mönstret. Men med sömmen där blev det ett nej tack. Vad kul att du tog mitt tips, för ja en tunn kofta man kan knöla ner i väskan är så himla bra, speciellt nu när vädret skiftar så mycket. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.