Semestrar några dagar

Hej raringar! Nu har jag precis kommit till Osby. Några dagar hos mamma och pappa kommer sitta fint.

Jag tänkte passa på att fota några plagg jag fått hem när jag är här. Dock fick jag inte med allt på bilden. Håll tummarna för att det blir bikiniväder någon dag. Jag har en ny, röd med mig som jag vill inviga nämligen.

Hoppas ni har en fin lördag och är hänryckta såhär i pingsttider.

Kram! ❤️

Kolla mer

17 comments

 1. Ha nu ett par riktigt sköna dagar och ta ordentligt hand om dig själv. Tycker du är fantastisk . Önskar dig all lycka framöver
  Tycker om din böogg för den speglar livet. Livet har ju sina toppar och dalar.

  1. Tack så mycket snälla Kimberly. Ja livet går ju upp och ner för oss alla så jag tänker att det blir så skevt att enbart visa den roliga delen. Även om det ju är trevligast såklart. Men ibland behöver jag liksom förklara varför jag är lite låg eller inte skriver så mycket. Kram

 2. Så härligt med lite semester. Själv jobbar jag 7 dagar till innan min semester. Kommer till Skåne efter midsommar. Kommer vara i Lund. Kanske kan det finnas tid att ses för fika eller dyl. Tack för en härlig och inspirerande blogg.

 3. Hoppas du får några sköna dagar och att du blir omhändertagen av mor och far

  Ser framemot fina bilder på fina kläder

 4. Hur är det med foten? Gissar att den blivit bättre när du inte skrivit nåt mer om den 🙂

  (Om den inte är bättre så lär den inte bli bra av att du ignorerar den)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.