Semester och packvänliga plagg

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Hej på er små gulletussar! Jag antar att flera av er har, eller räknar ner till, semester nu. Så jag tänkte köra ett par inlägg med bra saker att packa ner i väskan om man ska på utlandsresa, till sommarstuga, husvagn, eller bara stanna hemma. Själv har jag inga planer på att åka iväg tyvärr, förutom en tripp till Stockholm eller så. Men inga utlandsresor. Förhoppningsvis blir det lite senare. Typ i höst eller vinter. Vi får se. Men det blir nog fint ändå för jag bor bara några minuter från havet, och jag har sommarkort så jag kan åka kors och tvärs över Skåne om jag får lust 🙂

När man åker iväg är det ju tacksamt att packa ner plagg som inte behöver strykas så noga. För även om man tar med sig ett resestrykjärn så är det svårt att få till det snyggt om man haft en klänning liggandes i resväskan. Så lättskött=bra.

En krinklad klänning är ett exempel på ett typiskt bra pack-plagg. Som den här klänningen nedan.

Den här cerisa klänningen tycker jag väldigt mycket om. Jag köpte en gul förra året, men i large, så den känns lite liten över boobsen. Men i årets version testar jag xl och den känns bättre på mig. Länk klänning.
Ett par fina sandaler, guldringar i öronen och ett snyggt guldarmband är hur jag hade stylat klänningen.
Slitzar är bra för rörligheten 🙂
En sval och skön kaftan till stranden är också en sak jag hade packat ner i min väska. Blir det kallt så kan man ju dra på ett par jeans under. Länk kaftan.
Jag gillar att det randiga mitt fram även kommer igen i sidorna. Och jag uppskattar extra mycket att kaftanerna i år inte har den där jäkla sömmen i sidorna som gör att plagget blir så mycket mindre. Det ser liksom stort ut men så sitter det ändå ganska tajt. Så tack för det ni som designat 🙂

Kram!

Kolla mer

12 comments

 1. Nu måste jag ställa en fråga! Hur går det till när du provar kläder i affärerna:jag menar, jag antar att du provar R Ä T T mycket kläder, och det blir säkert mycket i samma butiker och så. Presenterar du dig och vad du pysslar med (bloggare och influenser) innan du drar igång, så att du och personalen i butikerna lär känna varandra?! Tänker mig annars att det verkar lite mysko ur personalperspektiv om du kommer in en gång i veckan och provar 10 klänningar Vore faktiskt lite roligt att höra (läsa går ju också bra ) hur detta går till. Tycker du gör ett fantastiskt bra jobb med denna blogg!

  1. Hej Emma. Ja jag brukar presentera mig och berätta om min blogg och att jag fotar till den 🙂 Personalen i butikerna har dessutom i många fall följt min blogg eller Instagram och har koll på vem jag är. I alla fall i Stockholm där jag var på kram-basis med många butikschefer och säljare 😀 Här i Malmö börjar väl en del att känna igen mig, men inte som i Stockholm.

 2. Jag reser på semester 2-3 gånger om året och jag har lärt mig hur jag packar bäst, men bra att få tips från dig med, alla har vi olika knep och erfarenheter.

  1. Ja tips är alltid bra att få. Jag själv har inte rest utomlands så ofta de senare åren, men däremot åker jag ofta inom landet och bor i resväska 🙂

  2. Kan du inte be personalen fota dig? Winwin för både butik (reklam) och dig ( så ser man bättre hur kläderna ser ut ) ?

 3. Väldigt fin klänning där:)
  Undrar hur du kan planera för ev. utlandsresa i höst/vinter då du är arbetslös? Önskar jag kunde gjort detsamma…

  1. Jag är iofs sjukskriven på 75%. Men givetvis handlar en ev utlandsresa om att jag då är frisk och tjänar tillräckligt med pengar. Det säger ju nästan sig självt att jag inte reser annars. Så ”planera” är snarare förhoppningar.

 4. Tack så hemskt mycket för ditt svar!!! Kul att veta. Jag är säker på att du snart knutit samma kontakter och nätverk i Malmö som i Sthlm. Fortsätt blogga som du gör, jag har SÅ stor behållning av denna blogg.

 5. Men WOW vad du bär upp den rosa klänningen! Modell/produktbilden som är länkad var inte ett dugg inspirerande för mig. Tack för det du gör!

 6. Hej!! Även jag köpte maxiklänningen från Indiska förra året fast i gult. Älskar den gula och MÅSTE ha den rosa också i samma storlek. I min gula står det 42. Har de ändrat storlekarna det här året? Vill beställa exakt samma strl då den passar perfekt. På hemsidan tror jag det står att L motsvarar 40-42…men blir den mindre än förra årets 42a då?

   1. Tack för hjälpen! Älskar din blogg. Faktiskt den enda jag läser…för att den är äkta. Orkar inte med andras arrangerade och fixade bilder med tusen filter. Tack <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.