Secondhand cape

Fy vad jag vände på dygnet i natt. Och inte ens på grund av party, nej på grud av film och städning. Just när jag skulle stänga tv’n och lägga mig råkade jag glutta förbi filmen Parfymen. Eftersom jag älskar boken var jag tvungen att se filmen (igen) trots att den slutade klockan närmare tre. Efter det går normala personer och lägger sig. Man börjar inte städa toaletten och köket. Men det gjorde jag. Så idag har jag sovit för länge men toaletten glänser i alla fall. Ska sätta lite fräs här nu och få häcken ur och åka in till stan. Men först mitt lilla inköp på Stadsmissionen igår. En liten cape blev det. Jag tycker den är väldigt söt och jag har tänkt ha den över klänning eller så. Det vita linnet under på bilden har jag mest bara för att  det var svårt att se hur den ser ut annars.

40 kronor var den allt värd.

Jag knäppte en dagens outfit också. Det blir ju inte många sådana här i bloggen och det helt enkelt för att bilderna från hallen blir så kassa. Det blir inte bra med självutlösaren heller. Vi får väl se om jag kommer på en lösning. Självklart har jag jacka mellan tröjan och väskan också såhär års men ska man göra sig till med en dagens kan jag väl lika gärna haka på mig en väska tänkte jag.

Reatröjan jag köpte förra veckan och snooden jag fyndade några dagar tidgare. Och mina svarta jeans från Kappahl. De är nog ett av årets (2011) bästa köp. Älskar dem.

Ha en fin eftermiddag alla. Kram /L

Kolla mer

5 comments

  1. Hej, gillade dagens outfit. Är det magic jeans från kappahl. De har jag köpt i alla fall och de är riktigt bra och slimmande. Ha en trevlig kväll!

    1. Sara: njäe jag tror inte de var magic men liknande. Tror de har var mer kolsvarta än magicvarianten. Kostar 499:- men de har ju ofta rabatter. Har två par men vill ha ett par till. Köpte mina blåjeans där också. Kappahl är grejen för mig när jag ska köpa brallor 🙂

    1. pastasson: So far so..nothing. Ser ingen skillnad än men det står cirka 4 veckor så jag får väl fortsätta ett par veckor till,. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.