Sätt ett par skönt blommiga sneakers på fötterna

Hej på er. Jag hoppas ni haft en bra skärtorsdag? Själv höll jag mig i Osby och sket i Blåkulla. Det blir kanske nästa år 😛 Men jag tog mig i alla fall en sväng ner i byn här för att göra några ärenden. Jag passade även på att kika in hos Family house för att se om de hade något jag gillar. Kläder hittade jag inte så mycket i min smak den här gången, men däremot ett par blommiga sneakers. Jag har märkt att jag går och kikar en hel del på just blommiga gympaskor den här våren. De från Nike jag visade för några inlägg sedan hade inte suttit fel, men de kostar ju en slant också. Så de här från Familyhouse hade funkat som en budgetalternativ.

img_3209.jpg

img_3213.jpg Givetvis testade jag. De är lite stora i stl 38, men 37 satt på gränsen. Och är det något jag lärt mig är att man aldrig ska ta ett par skor som är lite på gränsen i butik. För om du sedan är ute och går åker foten oftast fram och då känns de för små. Så är det på mig i alla fall. Hellre en halv storlek för stora då så man kan ha en sula i om det behövs. Att ta en lite för liten storlek är bara trams. Både i kläder och skor.

img_3214.jpg De här dojjorna kostar 349:-. Jag är riktigt sugen kan jag säga. Men jag har ju shoppingstopp sedan ett par månader. Såvida det inte är via Campadre där jag har tipspengar, eller där jag har presentkort. Det suger som fan rent ut sagt för mig som är ute och provar en massa hela tiden. Frivilliga stopp på vad det nu må gälla (godis, socker, sprit, cigaretter, shopping osv) är en sak, de ofrivilliga är inte kul alls. Nåväl, de är ett tips för andra i alla fall 🙂

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.