Sammanträffanden

Visst är livet fullt av underliga sammanträffanden? Ni vet, det där att man träffar en granne på andra sidan jorden. Semester på Seyschellerna och så träffar man på Berit och Lars. Eller som när mamma satt och läste i Aftonbladet om Lasse Holmqvist och när hon tittade ut genom fönstret så stod han och hans fru och kollade in i trädgården. Spooky.

Lite av ett sånt roligt sammanträffande hände just här på tåget. Jag har Mia Törnblom i min ipod och så var det just hon som satte sig bredvid mig(hej Mia om du läser). Jag fattade inte att det var hon förrän jag hörde henne presentera sig i mobilen. Av det vi hann prata så verkar hon vara en jättegullig tjej i verkligheten också. När Mia gick av vid sin station så kom det istället en skånsk dam på hennes plats. Hon pratar JÄTTEhögt i mobilen. Det ringde någon från malmö och jag tror ta mig f-n att de hörde henne ner dit utan telefonens hjälp. Ungefär som de två bakom som visade film på barnbarnen så det ekade i hela vagnen. Säkert jättegulligt men jag skiter i deras ungar, på med hörlurarna tanter!

Nu lite kaffe för det är ju graaatis i första klass, då måste man häva i sig 😉 Lite dumt bara när blåsan är liten och jag har fönsterplats. Damen bredvid har redan fått hoppa upp en gång.

Snart är jag hemma. Nu ska det kramas föräldrar och gosas tjock-kisse!

Nästa, Alvesta!

Puss /Louise

Kolla mer

5 comments

 1. ….det heter ju att den som reser har något att berätta,och nog är det så alltid :))
  Det lät ju som ett trevligt möte med Mia, annars så var det ju Mr.Right som jag hoppats skulle slå sig ner sidan om dig:) Välkommen till Skåne, hoppas du får det riktigt bra här,och blir ompysslad av dina föräldrar!
  Kram och ett leende 🙂

  1. camillaclown: Haha, ja han kunde ju kommit och satt sig efter Mia hade klivit av för då hade jag ändå nästan halva resan kvar. Men nääädå..Jaja, på hemresan kanske 😉
   Tack för välkomnandet! Stor kram och leende till dig också. Och till din man 🙂

 2. Haha,damn jag älskar ditt sätt att skriva! Du har ett sånt härligt,naturligt och roligt flyt i språket som jag gillar..när kommer det en Louise Flinck-bok egentligen? 😀 Jag hänger på låset då. Det är få som får mig att skrattsnörvla (eget ord där men ja..det är väl ungefär som skrocka) högt men du gör det. Säger bara huuur många timmar har inte jag spenderat på buss/tåg och förbannat damer i övre medelåldern som pratar i mobil? Och jag räknar in min egen ömma moder i denna grupp med för hon verkar fortfarande inte förstå att en sån liten apparat kan ta emot ljud utan att man skriker i den,hehe..

  1. Lisa: åh fy sjutton vad glad jag blir!! Är det något jag blir sjukt glad över så är det när folk gillar mitt sätt att skriva 😀 Jag har börjat plita på en bok faktiskt men den har legat på hyllan ett tag nu. Kanske det är dags att damma av tankarna (två böcker vid närmare eftertanke) och sätta fart på tangenterna igen. Nu vet jag ju att jag i alla fall kommmer att ha en läsare, hehe.

   Eller hur! Varför skrika i en mobil, megafon vore ju billigare och hade hörts lika långt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.