Samma fina mönster i fyra olika plagg

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Hej hej, är allt bra med er denna måndag? En del har semester, några har redan haft sin och andra väntar. Eller har ingen alls. Förhoppningsvis gör ni det bästa av det ni har 🙂 Här har det varit full rulle sen klockan åtta i morse med besök hos läkare, Bauhaus, Ikea, Biltema och ett par ställen till.

Ett tack till er som kommenterat och förstått mig när det kommer till att moderera kommentarer i fortsättningen. Väck med sånt som gör att jag får en klump i magen. Det kommer jag att köra på överlag med saker och personer i mitt liv. Jag är för gammal för att försöka vara alla till lags.

Med det sagt så tänkte jag visa några fina plagg från Indiska och sedan ska jag ta och fixa till lite middag är tanken.

Jag gillar de mjuka färgerna och mönstret i den här klänningen. Och den är dessutom skön att ha på sig. En typisk ”jag vill ha”-klänning. Länk klänning.
Till skillnad från många av Indiskas tunikor och klänningar i sommar så är den här inte så stor och fladdrig utan följer kroppen mer än en kaftan till exempel.
Tycker man däremot om färgerna och mönstret i förra klänningen men föredrar en lösare modell så är det här blåsan grejen för er. Länk långklänning
För mig blir det för mycket tyg och jag känner mig som en vilande luftballong som bara väntar på en vindpust under klänningen så lyfter jag. Så just den här är inte för mig.
Ett tredje plagg i serien är den här blusen. Som alltid är det lite knepigt med nedersta knappen då jag är mycket bredare där än över axlarna. Men då får det antingen vara så, eller så knäpper jag om. Om det är något jag fastnat extra mycket för. Länk blommig blus.
För vem bryr sig om ifall min sista knapp är oknäppt? Inte jag i alla fall, och det är ju huvudsaken.

Det finns även fina shorts att matcha till den blommiga blusen, men för mig går det icke. Överhuvudtaget så kan jag inte ha Indiskas shorts eller byxor tyvärr. Superfint annars.

Nu ni ska jag ta och packa upp en ny lampa i form av en apa, och ett par ananas ljusstakar jag just hämtat på posten. Spännande! Jag lovar såklart att visa både när jag packat upp, och när de sen kommit på plats i lägenheten (är dock i pojkvännens hus nu så de kommer på plats först om några dagar).

Kram på er!

Kolla mer

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.