Så jäkla trist lördag

Hej vänner. Jag hoppas att ni har en goelördag med vänner, god mat och ngt i glaset kanske. Det var så jag hade tänkt mig min lördag. Tanken var att först shoppa med Rebecca. Hon ville ha med mig som personlig shoppare en runda. Men ack vad det sket sig. Igår kväll fick jag världens megahuvudvärk och började må illa. Jag vet inte om det triggades igång av att jag druckit för lite och ansträngt mig för mycket. Har ju feber att dras med men urdålig på att dricka och då dessutom ta mig iväg till Liljeholmen en sväng för att prova asvarma kläder (blanka brallor, kappa, halsduk och annat) fick halsen att känna som Sahara.

Så jag köpte en flaska vatten men det var nog lite för sent. Om det nu var pga det värken triggades vet jag ju inte. Bara att jag fick svinont och tog en stark specialtablett jag bara tar när det är överjävligt. Men den hjälpte tyvärr inte mycket för jag vaknade och mådde likadant. Fler tabletter och illamåendet har fortsatt.

img_9476.jpgSå här var jag halva dagen (hade duschat här iofs).  Men jag är jättedålig på att vara sjuk. Dvs jag har svårt för att hålla mig i sängen och ta det lugnt. Och så ville jag ju hänga med Rebecca. Så jag satte igång med smink trots klökningar (hulkningar för er som inte kan skånska) och huvudvärk.

img_9477.jpgSminket nästan klart och håret kvar men där tog det stopp. Det hade inte gått att åka tbana och må illa.

Så min lördag har bestått av att vila och sedan bort till ica för att köpa ngt att äta då det blev en skiva knäcke och två skivor gurka under dagen bara. Så ja, idag tycker jag lite synd om mig. Men allt är relativt. Mitt mående är piss i nilen jämfört med många andras. Jag fick reda på igår att min fd kollega har bröstcancer och opererat bort ena bröstet, bara 27 år gammal och livsgladast i världen. Nu vet jag att hon kommer fixa det. Det tror hon själv också. Så då skäms jag lite för att jag gnäller över huvudvärk och kräkningar liksom. Fast alla har ju sitt privata helvete. Men jag försöker sätta saker i perspektiv för det mesta. Att jag skriver är mest för att förklara kass uppdatering. Imorgon är det säkert bra igen hoppas jag.

Nu ska jag kika vidare på söta filmen Förtrollad och ta en kopp te. Samt skriva ihop ett litet inlägg om mina nya brallor och annat.

Kram på er!

Kolla mer

8 comments

  1. Vad synd att du var tvungen att stanna hemma , när du till och med hade hunnit sminka dig. Du far trösta dig med att det kommer fler lördags kvällar.
    Jag brukar tänka precis som du, varför ska jag gnälla över mina besvär när det finns dom som har cancer och andra allvarliga sjukdomar.
    Dock är det sa skönt att ibland gnälla och tycka synd om sig själv, jag tror att man behöver det!

    1. Ja det kommer ju fler helger. Och visst var det lite surt, jag tänkte att jag skulle vinna över det onda och duschade och sminkade mig. Men icke. Hade inte klarat t-banan och sen alla som löneshoppade. Hu! Visst får man gnälla ibland, det har man liksom rätt till trots att andra har det värre. Men bara man studsar tillbaks och inte blir bekväm i gnälldiket liksom 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.