Så har jag också trillat dit

Hej på er! Här sitter jag och sitter. I sängen. Med en stor balja te. Ty denna här har också gått och blivit snorförkyld. Det verkar som om halva Sverige är förkylda eller har influensa just nu. Mitt började natten till igår då snoken helt plötsligt täpptes igen och sen började eländet med en torr fläck i halsen. Jag får ofta det när jag är förkyld och sväljer och sväljer och sväljer för att lindra, men det händer inte ett skit.

Nu är ju en förkylning inte hela världen även om det är oskönt att ha ont i huvudet och hela kroppen. Och av någon anledning gör hela hakspetsen så ont att jag var tvungen att kolla om jag hade ett blåmärke där. Det har jag inte.

Vacker som en dag, men nope – inget blåmärke på hakan fast den är öm som sjutton.

Så nu sitter jag alltså här med en stor kopp Earl Grey. Jag får se om jag orkar masa mig iväg till affären sen och panta flaskor och köpa mjölk, sånt där man behöver få gjort liksom. Jag har just tagit en värktablett så det ska nog bli bra.

I fredags kväll hämtade en vän mig så jag har tillbringat halva helgen där och mest bara slappat. Men igår kväll fick vi ett ryck och åkte till Jysk och Ikea. Det blev ett gäng krukväxer med krukor, en vas, badrumsmatta och några kökskrokar. Och köttbullar. Väldigt fancy lördagsmiddag.

Jag tänkte ta och skriva ett inlägg med några favoriter från Cellbes rea nu på direkten. För de har rabatt på rean till och med midnatt. Så håll ut en stund till så kommer det tips om några saker jag själv köpt från dem, och annat jag gillar.

Kram på er!

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.