Så blev ögonfransförlängningen

Godkväll vänner. Nu har jag kommit hem och slängt mig i soffan. Ev tar jag mig ett glas vin strax. Fira nya fransarna liksom. För nu är de gjorda.

Eftersom det var första gången valde vi att hon skulle göra naturliga. Dvs singelfransar i samma längd som mina egna.

Så de är ju inte förlängda, men däremot fler. Och svarta! Nu är jag inte så blondin-blek när jag vaknar i morgon 😄
Så här blev det! Inget ögonsmink alls här, bara lite utgnuggad ögonbrynspenna.

Här hade hon redan börjat så smått, glömde be om en före bild.

Det färdiga resultatet. Längderna är 10mm längst in, sedan 11 och 12 mm.

Tydligen har jag så här långa själv. Heja Xlash serum! 😄

Jag blev nöjd med att ha min egna längd, är inte mycket för sånadär onaturligt jättelånga dockfransar.

Kram på er ❤️

Kolla mer

2 comments

  1. Åå va fiiint det blev ser ut som det är dina egna. Ser inte konstigt ut som det kan göra med för långa och typ för ”mycket” med förlängning.
    Du är ju så söt människa!!
    Mvh Marita

  2. Supersnyggt! Nu vill jag också:) Håller med Marita, du är verkligen jättefin ❤Ang ditt mående så har jag inga bra råd, jag mår nämligen inget vidare jag heller ( fast hos mig sitter det nog mest i själen) och vet hur det är att känna sig trött och ledsen. Så mest en massa sympatier och peppkramar från mitt håll till dig!

    Har också haft långvarig feber (nästan ett halvår) utan att få klarlagt varför. Låg inne i nån period, och skickades mellan olika avdelningar och provtagningar. Hade som du feber varje dag och det var helt vidrigt, går inte ens att förklara hur utmattad man blir … Sedan var det bara borta, och är nu som vanligt igen. Det var snart fem år sedan, men jag minns det så tydligt, hur galet det var. Många Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.