Rött är sött och det är ni också

Som jag skrev i förra inlägget är jag väldigt inne på rött just nu. Jag kollar på rött överallt. Min kollega Agge sa att rött står för att jag är arg. Och det stämmer ju. Eller…mer ledsen än arg. Då är jag så glad över att ha er. Både bloggläsare och Instagramföljare. Jag antar att en del följer bägge. Hur som helst är det så fantastiskt att människor jag aldrig träffat (i många fall) är så peppande och omtänksamma. Ni är verkligen världens gulligaste.

Jag är så glad att jag slipper näthat. Det är i alla fall inte ofta jag behöver uppleva det. Kanske är jag en sådan folk inte blir avundsjuka på, för det är väl ofta det som näthat grundar sig i. Det och ren dumhet. Ville bara säga det. Ni är fina.

Nu ska jag strax ge mig iväg in till city en sväng. Jag ska köpa present till pappa, ett halsband till mig, och kika runt. Hittills idag har jag bara tvättat. 6 maskiner och då är jag ändå inte har. Har ekorre-hamstrat lakan och handdukar. Blöh. Får ta resten imorgon eller nåt. Det räcker med halva lördagen liksom.

Håll en tumme för att åskhuvudvärken släpper också. Antingen att det bara drar bort eller att det dundrar och blixtrar så är det över sen liksom. Mvh väderkärringen.

Rött jag gillar och har skaffat.

Den här klänningen har jag beställt från H&M eftersom jag inte sett den i butik än.

199 kr kostar den och sist jag kollade fanns den kvar i xl. Men de brukar fylla på.

Den här finfina hittade jag på Monki. 200 kr. Den ska jag ha idag tror jag. Lysa upp mitt dystra humör och matcha mina röda naglar.

Jag har köpt de här också från Zara. 299:- Vet dock inte om jag ska behålla för de är väldigt smala och jag har normala fötter så jag vet inte om de kommer töja sig. Absolut inget för den med breda fötter. Men fina är de.

De här har jag också pillat på. Från Monki. 120 kr. Men nu är det ju inte så att solen lyser ihjäl sig direkt. Enda gången den behagar skina är när jag jobbar. Bah! Så jag får se.

Okej, dags att locka håret. Jag var bort till systembolaget en sväng och himla tur att jag inte hade fixat mig för regnet bara öste ner. Tjusigt. Får nog ha ett paraply med mig känner jag.

Puss på er.

Kolla mer

4 comments

 1. Joho! Jag är superavundsjuk på dig ibland. (På ett positivt sätt!) Men jag skriver inget taskigt ändå. För det vill jag inte. <3 Skulle aldrig falla mig in.
  Kram på dig. Måste skynda mig in på H&M nu och kolla den röda klänningen! Tack för tips!

 2. Hej! Hoppas du mår bättre snart, men vet ju att det kan ta tid. Killen verkar ju inte veta hur man ska bete sig, fasiken så arg jag blev när jag läste att han bara slutade höra av sig!
  Fega kräk som troligtvis är så jäkla konflikträdd och en stor egoist som inte fattar detta grymma sätt att avsluta en relation! Blä för honom!
  Han är inte värd dig och jag tror att en annan han finns där ute för dig!
  Kramar

 3. Hej Louise…nyttjar Din blogg som tröst atm. Haft en vän i snart två år som börjat undvika och dissa. Och jag är för feg för att konfrontera…rädd att det verkligen är finito då. Känner mig som en hundvalp som biter sig fast i husses byxben. Vill vara arg, vill agera…men är bara ledsen och förtvivlad. Att älska nån som inte älskar tillbaka är fan skit! Inte min mening ta över nåt…min mening är att säga att Du ger mig tröst i tillvaron<3

 4. Ja vad ÄR det med vuxna män som tror att man kan avsluta en relation (långt eller kort) med att bara fasa ut sig för att sen sluta höra av sig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.