Rosa sammet och drottningkrona till Queen of fucking everyting

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godmiddag alla! Jag hoppas ni har en bra dag? Själv går jag just nu omkring och doftar bananinpackning i håret. Sen blir det att sminka mig lite och iväg till Ikea för att köpa en del jag kommer att behöva när jag flyttat.

Jag vet att jag tjatar om flytten, men jag längtar mer för varje dag som går till att få fixa mitt eget hem igen. Det var ju ett tag sen nu för på Tyresö fick jag ju bara bo en månad och det var inte lönt att göra det hemtrevligt där. Så nu spanar jag mer inredning än på länge.

Jag har ju bland annat fått hem sammetspuffen nu, och den är riktigt fin!
Cellbes har fortfrande 40% på dyraste varan på sitt eget märke. Gäller till 16/12.
Kod 1840.

Rosa sammet. Den är ganska lätt , så den går enkelt att flytta även för den klenaste, men känns ändå stabil att sitta på. Locket är inte avtagbart så man kan alltså inte lägga saker i den, utan den är bara en sittpuff. Just nu kan ni dessutom använda 40% på den, bra va? Finns i grönt också. Länk sittpuff

Här poserar jag med min lilla pall för att ni ska få mer hum om storleken.

Och här har jag satt upp tassarna för att ni också ska få lite mer koll. Sen står det ju storleksmått på hemsidan också, men jag tycker det är enklare att se så här.
Sen köpte jag de här krukorna också på Dimoda när jag och Stina var i Kristianstad. Två små och en stor. Jag har inte bestämt om jag ska ha prylar i dem eller nån blomma eller vad. Men de är dekorativa och som den queen of fucking everything man är, så bör man ju ha kronor 😀

Jag har spanat in fler saker också, men de kommer efter hand här. I nästa inlägg blir det kläder.

Kram på er!

Kolla mer

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.