Romantisk spya av Rachel Zoe

Tjena alla monsterdiggare. Jag tror jag måste leta upp några klipp med hemlige Arne ikväll, minns ni honom? Jag och min bror tyckte att han var hur rolig som helst när vi var små och hälsningsfrasen är ju klassisk 🙂

Idag är sista dagen i Osby, eller imorgon egentligen men då någon gång åker jag hem är det tänkt. Därför tänker jag passa på att njuta av trädgård och sol idag. Tillbaks i stan blir det att leta upp en park om jag vill ha grönska. Det är både för och nackdelar med att bo i stan. På sommaren är det inte lika kul. Fast å andra sidan är det ju inte fel med närheten till alla uteserveringar heller…för och nackdelar som sagt.

Igår när jag var iväg i Älmhult med min kompis Kristina passade jag ju på att testa tshirt och halsband. Det blev även några klänningar när jag ändå var i farten. Jag har varit nyfiken på Lindex samarbete med Rachel Zoe men jag blir inte riktigt klok på det faktiskt. Är det bara så att hon har kollat igenom och gett tummen upp eller ner för vissa produkter? För flera av sakerna fanns ju innan det stod Styled by Rachel Zoe på dem. De har alltså bara typ svanenmärkt vissa saker genom att stämpla med hennes namn. Det kallar jag inte mycket till samarbete faktiskt. För att fortsätta det kritiska så tycker jag inte speciellt mycket om de blommiga klänningarna i den kollektionen heller. För mycket på alla håll för mig. Blommigt och volanger i kubik. Som en romantisk spya på något sätt. Jag testade en av klänningarna jag tyckt varit fin innan den kom i butik men den var tyvärr inte heller ngt för mig. Det var alldeles för mycket tyg i kjolen. Har man stor rumpa redan innan så är det inte vidare smickrande att ha 14 meter tyg i kjolen såvida det inte är en brudklänning men då snackar vi ju om helt andra förutsättningar. Så allt som allt, tummen ner för Rachel Zoe samarbetet för min del (lite sent men jag har ju inte varit på Lindex på ett tag nu). Jag gillade inte Elin Klings samarbete med HM heller. Har jag blivit en surkärring tro? Huuua, hemska tanke 🙂

Ja man får väldigt mycket tyg för de 499 kronorna, lite för mycket för min smak. Men blommönstret är rart.

För att avsluta lite gladare så tänkte jag visa en söt klänning från KappAhl. Jag fastnade för citrusfrukterna(jag kan inte avgöra om det är citroner eller apelsiner) pang bom bara. Väl i provrummet tyckte jag den var så fin att jag ville visa Stina som var två provrum bort. Jag hoppade up med brallorna runt knäna och bad damerna som väntade så mycket om ursäkt och att jag snart var klar. De skrattade bara som tur var och den ena blev också förtjust i klänningen och frågade vart jag hittat den så hon gick och hämtade sig en hon också. Tips från coachen med brallorna nere alltså 🙂

349:- kostar denna übersomriga klänning. Jag vill ha! Den är märkt "styled by Louise Flinck" 😉

Nu, på med solklänningen och dricka kaffe med mamma och pappa. Puss på er finaste fina läsare.

Kolla mer

16 comments

  1. pastasson: Ja visst är den helsöt? Jag är inte mycket för mönstrat (förutom perioder då jag är blommig) men den här var ganska enkel i modellen så den funkar helbra!

 1. Jag håller med dig om Lindex. Den klänningen du har på bilden provade även jag eftersom sambon tyckte om den = ) Men den satt så illa att jag inte ens hade hjärta att visa honom.

  Sen har dom andra klänningar som ska vara hennes design men som jag har haft hemma i två år. Förviso några av mina älsklingar men ändå… ?

  Kör på citronerna ; ))

  Kramar Stoone

  1. Stina: hehe, eller hur? Den såg fin ut på bild men i verkligheten kändes den som ett överkast eller nåt. Jag begriper inte det där med samarbetet som sagt, gamla kläder hon sätter ok i rumpan på?

   Citroner it is. Kraaam

 2. Verkligen fin citrusklänning! Lagom mycket färg och form utan att man tycker det är överdrivet. Måste titta in på Kapp Ahl så fort jag kommer ner på stan nästa gång…

  1. Klokegård: ja för mycket av det goda är aldrig bra, speciellt inte mönstrat och volanger när det kommer till kläder. Ha en skön valborg!

  1. Hej Emma: Nej jag har inte testat den för jag blev superstressad av kön till provrummet så jag vågade inte ta med mer än fyra plagg. hehe. Den ser ut som en skön hopp-i-klänning. På väg till stranden och sådär kändes den som mer än gå på stan i.Vore perfekt här hos mamma och pappa där jag har solklänning mest hela tiden om det är varmt. Är det kallt har jag mysbrallor och huvtröja. Himla stylish..men gött är det. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.