Roliga Campadre-kampanjer idag

Hej vänner. Jag brukar ju tipsa om olika kampanjer på Campadre emellanåt och ibland visar jag sådant som jag själv köpt. Senast klänningen från Ilse Jacobsen. Jag köpte ju en väska också men axelremmarna var så korta att jag tror jag ska skicka tillbaks den. Attans.

Idag är jag köpsugen igen. På ett par röda ”remmatofflor” (alltså träskor med remmar för den som inte förstår skånska) från Moheda. Jag är just nu SÅ nära att klicka hem dem. Tänk vad snyggt till jeans i sommar. Och då tänker jag jeansklänning. Jag måste hitta mig en sådan. Träsandaletter funkar ju dessutom ypperligt till boho-modet som råder i sommar. Min TIPSLÄNK till Campare här. Kostar inget att vara med.

img_3795.jpg Träsandaletter funkar ju dessutom ypperligt till boho-modet som råder i sommar.

img_3796.jpgConverse. Funkar alltid. Inte lika hett i år som det varit nu i ganska många år. Men det är en klassiker som aldrig blir omodern. Själv är jag inne på ett par låga marinblå att utöka samlingen med.

Ja jag har ju redan beställt de där örhängena och halsbandet i ”palm”-serien från Edblad sedan tidigare. Finns mycket fint här.
För den med bebis eller som ska ge bort till någon annans barn så har Lundmyr mycket gulligt.
Jag skulle behöva ett gäng nya fina glas. Kanske några roliga vardagsglas från Sagaform. Om jag nu inte beställer trätofflorna…Har inte så mycket tipspengar kvar och annat kan jag ju inte köpa än.

Teknik till mobilen är ju inte fel. Jag själv har länge varit inne på ett par små hörlurar i guld eller silver. Just silver har dock hunnit ta slut. Jag skulle vilja ha ett par större också, typ Marshall eller så för mina ”Plattan” trycker lite på öronen efter ett tag tycker jag. Oftast har jag små om jag går på stan eller så. Men på tåg och annat när jag lyssnar länge vill jag ha stora lurar.

Sedan såg jag träningskläder från Craft och några snygga blusar och en randig klänning till bra priser från Saint Tropez också. LÄNK igen till Campadre.

Det var dagens (bok)tips. Booooing!

Kolla mer

2 comments

  1. Grattis till vinsten du skrev om. Har själv vunnit ett par tävlingar och det är löjligt roligt att vinna.
    Hoppas att du hittar en jeansklänning, jag letar också.
    Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.