Röda läppar lagom till helgen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kicks

Hej fina läsare! Vad sägs om ett nytt blogginlägg? Jag vet att några av er undrat hur jag mår eftersom jag varit lite frånvarande här, tack snälla för er omtanke!

Jag kan berätta att jag mår mycket bättre än sist jag skrev med den ledsna bilden. Kärlek och ev jobb är inblandat. Dock är allt väldigt flytande just nu, så jag får återkomma när jag har mer att berätta.

Men nu vet ni lite i alla fall, dvs att jag känner att livet är på rätt väg. Sånt kan ändras blixtsnabbt, men just nu känns det ganska bra.

Med det sagt så är det ju helg på gång, något som också är bra. Och när det är helg vill jag gärna klä mig fint och lägga lite extra krut på makeupen. Röda läppar är ju aldrig fel känner jag, speciellt inte när det är galej på g. Men det går att liva upp vilken fesig fredag som helst med knallfärg på läpparna. Mitt senaste inköp är det här röda från L’Oréal Paris.

Ett flytande matt läppstift som sitter som berget. Just nu har Kicks det till kampanjpris.
Länk här.
Läppstiftet som heter Rouge Signature Lipstick ger rejält med färg och känns inte sådär snustorrt på läpparna som en del matta kan göra. Men visst kan man dutta på lite Lypsyl eller liknande när det torkat för lite mjukare känsla. Jag har också kört på med ett annat, vanligt och lite mer vinrött läppstift över på dagen för att tona ner det väldigt röda lite.
Lite suddigt och slarvigt nymålade naglar på det, men färgen jag har heter alltså ”I am worth it”. Nr 115.

Stor kram! /L

Kolla mer

2 comments

  1. Because you’re worth it! Skönt att det känns bättre! När det blir lite ljusare o lite varmare ute så brukar det bli lite roligare med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.