Rivig mysdress och energigivande vänner

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er. Gud vad jag önskar att jag hade pengar och bara kunde dra iväg på en resa någonstans. Komma ifrån. Skaka av mig ledsenhet. Får lösa in mina tre trisslotter och hoppas att de ger större vinst än 90 spänn. Kommer knappt utanför Stockholm för den summan.

Jag har inte hunnit maila alla bloppismänniskor och swishnr och kostnad än, jag ska göra det ikväll och helgen, jag lovar. Men jag har varit lite för…låg. Igår träffade jag en vän jag inte träffat på flera år, det gav energi, måste se till att träffa fler vänner som ger skratt och glädje så kommer jag nog ur det här.

Heja härliga vänner (och suddiga mysiga bilder, fasen vad min mobilkamera är bra i dagsljus och kass i kvällsljus)

Ska ge mig ut en sväng nu och sen blir det hem och hoppa i nya mysdressen. En leopardig sådan. Det är ju inne med leopard så jag tänkte att jag kan se lite klösig ut när jag går runt och småfiser här hemma.

Det ser nästan ut som en onepiece här, men det är det inte.
Det är överdel (Länk hoodie här) och underdel (länk byxor här).

Här ser man att det faktiskt är två delar. Och den finns i svart också för den som inte gillar leopard. Men jag har så mycket svart annars att jag kände att nej nu jäklar. Stl 32/34-52/54.

Okej, ut för en promenad nu och hämta en kappa jag beställt.
Kram på er och ha en fin fredag alles ❤️❤️❤️

Kolla mer

8 comments

  1. Varför är du ledsen? Är du inte nykär? Man kan såklart vara ledsen över andra saker…men är du inte lycklig? 🙁

    Kram

      1. Då hoppas jag verkligen att du hittar en kille som får dig att känna dig både lycklig och nykär, det är precis vad du förtjänar. <3 Kram

  2. Vad bra att du var vänner som det energi! Det är väldigt bra sätt att bli lite piggare Du verkar ha fina vänner och snart ska du se att du blir piggare. Hösten kan ju påverka också. Snart kommer allt ökat med advent

  3. Hej på dej Louise. Skriver angående bloppisen. Har skickat mail till dej om spetstoppen o duffeln men inte fått något svar. Därför skriver jag här till dej. önskar dig en trevlig helg! Cecilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.