Retroinspirerat från Indiska

Hej på er vänner. Hur är alles? Själv är jag tung i huvudet med ögon som liksom vill poppa ut. Oskönt. Men ska ta en pilla till och se om det försvinner. Och gå ut! Får ta solglajjor och bara andas in slutet på sommaren. För den är ju tillbaks nu. Man trodde det var höst och så var det fel. Hoppas vädret håller i sig hela veckan. Jag har inte kollat om det ska bli så här i Stockholm, någon som lyssnat på väderfolkets prognoser? Tänkte mig en sväng upp till Mosebacke senare i veckan om det håller i sig.

Och eftersom det är sommar så passar ju en retroinspirerad sommarklänning bra tycker jag. Med höstiga färger så man kan ha den även senare, men med en kofta då. Tyvärr finns den inte med på Indiskas hemsida. Det är många plagg(typ alla) jag provat på sistone som inte finns med så jag mailade dem och frågade vad som händer. Svaret är att de har problem med hemsidan sedan den gjordes om och att de hoppas det ska lösas så fort som möjligt. Förstår att det måste vara frustrerande för dem för så hade vi det på Improveme också när sidan gjordes om. Klantar som gjorde om sidan så det inte funkar som det ska. Så därför finns det inte länkar till alla plagg.

Den här är inget för fegisar. En rolig retroinspirerad klänning som drar blickarna till sig. Jag tycker att den är härlig!

Man blir liksom glad av de där stora blaffiga blommorna. Jag minns inte vad klänningen kostar (tänkte hitta det på hemsidan) men jag tippar på typ 249:-

Sedan när det blir kallare sätter man till en lång kofta, strumpbyxor och grova kängor eller skor. Koftan är snygg som en kappa nu och så har man den som vanlig kofta när det bli kallare. Vill själv ha den däringa. LÄNK till koftan.

Och adderar ett halsband om man känner för det. Just det här blev jag superförtjust i. Passar till det mesta faktiskt.

Visst är det coolt? 179:- Inte heller på hemsidan än, men det kommer väl.

Nu ska jag ge mig ut en sväng här. Ha en fin eftermiddag raringar. Kram!

Kolla mer

6 comments

  1. Jag kunde inte låta bli att slinka in på indiska idag och prova ”retroklänningen”. Älskar att den har fickor! Så både den och en till klänning (som jag inte heller hittade på hemsidan) fick följa med hem.
    Jag kombinerade retroklänningen med en tunn ribbstickad svart T-shirt.

    1. Ja fickor är superbra. Perfekt att släppa ner mobilen där 🙂 Lite trist att man inte kan hitta allt på hemsidan men de jobbar på det.
      Kul att förnya sig lite 🙂

    1. Tack Laila 🙂 Nej den har tyvärr inte kommit ut på nätet. De har problem med sin hemsida så därför har det varit segt för många av nyheterna att hitta ut i webbshoppen. Men den kommer nog hoppas jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.