Resa, fest, sjukdom och födelsedag

Hej! Remember me? 😉 Jag har ju varit tyst här flera dagar nu men det har berott på värme, packning, resa till Skåne, avslappning, sjukdom och födelsedag helt enkelt.

Som ju alla vet har det varit varmt som i helvete rent ut sagt, så i torsdags när jag packade inför att åka till Osby så var det typ det jag orkade med.

Sen i fredags åkte jag till Skåneland direkt efter jobbet. Den här gången fick jag dessutom oplanerat sällskap av min barndomskompis Ulrika som jag inte umgåtts med på ca 25 år. Så himla kul att lära känna varann på nytt liksom som vuxna.

Det luktade sur disktrasa på tåget. Jag är superkänslig för lukter så jag sniffade först diskret på mig själv. Disktrasan kom inte härifrån som tur var.

Jag hade köpt med mig såna där facemats(glasunderlägg) som jag tänkte kunde vara kul att ha på festen på söndag. De blev dock inte så uppskattade som jag hoppades och några tycke att de var direkt löjliga. Tråkigt. Men jag och mamma tyckte att de var skojiga 😀

Say cheese!

I lördags tog jag det ganska lugnt och försökte att bara vara, njuta av lugnet och försöka varva ner. Det gick ganska bra. Först löste vi Melodikryssen, sen tog jag och pappa tog oss en liten sväng ner till byn (Osby är ingen stad så man säger gå/köra ner till byn) för lite ärenden. Jag tycker det är mysigt. Det blev lite shopping för halva priset. Visar sen.

Hann med lite solning.

Och när jag låg där hörde jag ”mjau” ute vid muren. Det var grannens Sigge som kom gående och kollade läget. Jag älskar katter och fick äntligen lite kattgos. Så underbart!

På kvällen fick jag ett sms från min kompis Malin som sa ”kom ner till sjön, vi har fest”. Och eftersom det är knappt 100 meter dit tog jag på mig klänning och flip flops och traskade iväg.

Där nere var det ett 30 tal personer som satt på filtar och bänkar med drinkar, vin, cider, chips, popcorn och annat.Och musik. Så himla opretentiöst och mysigt.

En del av folket kände jag inte alls, men några hade jag koll på, en del kände jag lite, och ett par – som Joanna, känner jag. Så kul!
Solen hann precis gå ner innan vi gick ut på bryggan för att fota lite.
Vi var som sagt ganska många, men jag glömde fota en ”alla-bild”. Men här är iaf jag, Magnus och Joanna.

Igår, söndag, skulle mammas syskon med respektive, samt mormor komma hit för att fira pappa. Planen var att jag skulle hjälpa till och vi skulle ha god mat och festligt.

Men nä. Jag var så jävla sjuk. Jag kräktes från halv åtta på morgonen. Bara galla. Jag fattar var ”gallskrik” kommer ifrån för helsike vad jag vrålade. Hela kroppen krampade och jag typ skrek när jag kräktes. Så pass att jag har jätteont i halsen idag.

Det lär inte ha varit baksmälla för jag drack inte så mycket, plus att jag inte varit med om detta. Jag viftade med händer och fötter i sängen. panik i hela kroppen. Och jag typ småskrek hela tiden. Och sprang och kräktes (och från alla håll typ) fram till tretiden.

Jag lyckades dock masa mig upp och sätta mig med släkten och säga hej vid femtiden, samt ge pappa en present (Josef Frank bricka från Svenskt Tenn). Men inte var jag fräsch inte. Smink och sånt fick vara. Så himla tråkigt. Men det var kanske kroppen som bara sa ifrån nu efter en skitjobbig vår och sommar. Allt blev för mycket.

Idag fyllde pappa 75 år. Jag har mått bättre som tur är, om än lite medtagen.

Han fick en present till av mig, en skjorta. Och vi har haft en mysig dag. Tack alla som grattat på Facebook och Instagram. ❤️

Det har varit mina dagar sedan jag skrev sist. Jag ska försöka uppdatera oftare nu. Men ibland behöver vi alla en paus och göra annat än hänga på nätet.

Puss och kram på er ❤️

Kolla mer

18 comments

 1. Måste bara skriva; vilken fantastiskt fin bild på dig & katten, så mysigt det ser ut. Men usch vad trist med gallan som kom upp, tur du orkade vara med på festen ändå.

  1. Tack! Ja jag var bara tvungen att fota när han kom och gosade så ❤️ Ja det var jäkligt olägligt, och skitjobbigt. Men hann ju iaf vara med en liten stund och prata med dem.

 2. Hej! Självklart har du all rätt att ta paus i bloggandet. Men det blir en vana att läsa sin blogg och då saknar man den.
  Krya nu på dig och ha en fin ledighet i Skåne!

 3. Hej! Vad trist att du blev så dålig. Har varit med om samma en gång och det var när stress släppte. Kanske hände samma sak dig.

  Ha nu superskön semester och känn ingen press med bloggandet. Vi finns kvar ändå

  1. Tack Sara. och vad skönt ändå att höra att du varit med om samma. Man tror ju inte att man ska reagera så himla fysiskt. Men det gjorde jag också. kram

  1. Ja något var det mer än en vanlig baksmälla. Tror kroppen reagerar på all stress som varit nu när jag försöker slappna av. Men annars har jag det fint här.

 4. Man saknar dig när du inte bloggar fast hälsan och måendet är viktigast.
  Hoppas att du har möjlighet att ta igen dig.
  Kram Helena

 5. Humorn är ju individuell och det måste den få vara. Hoppas du får 2 sköna veckor i Skåne, umgås med mamma och pappa, mormor och kanske hinner vi träffas.försök även ta länga promenader och bara va, kram❤️

 6. Hej Fining! Alltid lika mysigt att träffa dig❤️. Reagerade också när jag gick igenom bilderna ifrån kvällen, hade nästan bara på dig och mig☺️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.