Releaseparty för fina Linda-Maries bok

Godkväll kära ni. Det blev ju inget inlägg igår som ni kanske märkte, men det var helt enkelt för att jag var upptagen med att sortera bland alla sommarkläder jag slängt i soffan efter att ha tagit ner dem från kartongerna. Jag provade nästan allt, och hängde antingen in i garderoben eller lade i bloppispåsen. Den kommer i nästa vecka. Bloppisen alltså.

Idag var det sista dagen på Aftonbladet för den här gången, nu är det inte jobb där förrän i juli. Jag smet ifrån en halvtimme tidigare dessutom för jag skulle gå på Linda-Marie Nilssons releasefest. Hon och jag träffades för ganska exakt två år sen (8 maj 2016) när vi båda, tillsammans med Anna Davidsson, var med i Nyhetsmorgon för att visa kläder och diskutera om hur man blir exkluderad som tjock.

Nu har hon skrivit en bok. Den handlar om hennes egna erfarenheter och uppväxt. Om mobbing och självhat, till att vända till kärlek från andra och sig själv. Den ger även handfasta råd och tips för att tycka mer om sig själv, och hur man ska behandla andra.

Jag fick med mig ett exemplar av boken som jag sträckläst nu ikväll. Den är välskriven och väcker många känslor. Den passar både för unga, gamla och oss mitt emellan. En väldigt bra present att ge till en tonårsdotter som funderar mycket över sin kropp. Eller för vuxna som behöver tänka till. Smala som tjocka.
Det bjöds på drinkar, sushi och krustader. Vi höll till på Ljunggrens terass på Götgatan, och deras sushi är nog den godaste jag ätit(varit där tidigare). Rekommenderas.
Det var superkul att höra Linda-Maries pojkvän Emil Assergård sjunga. Riktigt bra är han. Måste leta upp hans låtar, speciellt den om bekväma jeans.
Alla ville posera med kvällens huvudperson ♥
Jag också. Kasst nog kollar jag inte in i kameran. Dålig bloggare, fy! 😛
Jag hade palmklänningen från Lindex på mig. (var inne på Gina Tricot när det var slut så jag fotade där).

Sen promenerade jag hem. Jag stannade till för att ta en bild vid Mariatorget också.

Jag stannade till en sväng på R.Madrid tapasbar runt hörnet också för att prata med ägarna en sväng. De bjöd på en omelett och ett glas sangria – trevligt! Sen gick jag hem och slängde mig på sängen för att läsa. Det var den här kvällen det. Vad som händer imorgon vet jag inte. Eller jo, jag måste dammsuga. Men annars så får jag se.

Puss och kram på er ♥

Kolla mer

5 comments

  1. Vilken härlig tjej Linda-Marie är. Såg intervju med henne där hon pratade om sin bok och blev så imponerad och blev så peppad av hennes intervju. Kan man annat än älska denna härliga tjej. Ska absolut köpa hennes bok. Härlig när man som ”tant” kan få en sådan inspiration av en ung tjej som henne. Känns som om du själv ligger väldigt nära när det gäller att inspirera. Ser alltid fram emot att läsa dina inlägg. Kramar

  2. Hej Louise. Jag har sett en klänning på HM plus size på nätet, men är jätteosäker på stl, vet ju att HM är små i stl.Finn det nån HM butik i Stockholm som har plus size i butik? Om du best.fr HM, går du upp i stl då?

    1. Hej Marie. Jag tror att HM har plus i Skärholmen, och ett ställe till. Kista kanske? Minns inte. Men det finns inga HM+ kvar i city i alla fall. Jag brukar köra samma på plus som på andra. Dvs om jag har 52 i jeans på t ex Cellbes brukar det funka på plus. Har gjort i alla fall, men nu var det ett tag sedan jag testade hos dem.

    2. Är du medlem i Hm’s kundklubb har du ju fri frakt så då kan du beställa två storlekar. Returen kan iofs kosta, men kanske värt det?

  3. Tack för svar Louise. Knepigt med stl, kanske gör en utflykt till H&M i Skärholmen.(Man kan ju passa på att titta in på Myrorna där också…!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.