Recension av skönhetsprodukter

För ett tag sedan tipsade jag om några skönhetsprodukter jag gillar, och några jag tänkte köpa. Nu har det gått ett tag och jag har hunnit använda dem och kan ge en recension. Här kommer den.

Om vi går från vänster till höger så börjar jag med Cetaphil facial cleanser. Den här köpte jag till min pojkvän för att få honom att inte använda handtvål i fejset för det torkar ut. Just Cetaphil är ett billigt märke, men bra. Den här tvättar rent utan att torka ut och hade jag haft barn hade jag satt fram en sån istället för att de ska ha handtvål i ansiktet.

Kajalpenna för vattenlinjen (den innanför ögonfransarna) i svart från Isadora. Jag tycker att den här håller bra. Bättre än en vanlig kajal man har runt ögat. Så jag kan rekommendera den.

Essie speed settler. Den här ska torka naggelacket snabbt som tusan. Dock har jag glömt använda den så jag kan inte säga så mycket om den än.

Lumene cc cream. Precis som med det mesta från Lumene så älskar jag den här. Den täcker lagom mycket och ger en fin finish på mig. Jag valde tan nu när man har lite färg. Den här döljer inte min solbränna, men jämnar ut ansiktstonen så man inte blir röd runt näsa och annat. Ett bra köp och jag kommer att köpa den igen.

Andrea EyeQ’s. Makeup remover pads som tar bort ögonsminket i ett nafs! De här har jag använt i flera år. Tar även bort vattenfast mascara, samt flytande läppstift som annars sitter som berget. Som till exempel les chocolat från L’Oréal Paris. Dessa pads tar den också.

Och till sist dessa lack från IsaDora. Köp inte. De chippas på mig efter bara en dag. 1 week supershine my ass liksom. Så köp inte! Finns bättre lack än detta.

Det var mina tips. Kram!

Kolla mer

2 comments

  1. Jag ska köpa Lumenes CC-kräm. Jag använder enbart BB och CC-krämer numer! Aldrig foundation dagtid. Ev på kvällen i så fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.