Reatips på skor

Jag är ju inte så mycket för reor som ni vet. Inte i butik i alla fall. Det är rörigt och hysteriskt och ofta mycket gammalt skit som de inte kunnat sälja tidigare. Enklare på nätet då. Men med skor är det en annan sak. Det blir sällan lika rörigt och mer överskådligt. Och inte lika ofta gammalt bråte som dras fram ur källaren.

Nu är ju alla reor på sluttampen men hos några kan man fortfarande fynda. Jag gick förbi Zoe’s shoes igår och de hade ett par skor på display utanför butiken som jag bara var tvungen att hugga och gå in och prova. Inga uppseendeväckande dojjor alls, men snygga, stilrena och passar till typ allt.

Jag menar dessa. Svarta och vita från Sixtyseven. Nu 399:- istället för 798:-

Skinnskor att ha till byxor, klänning och kjol året runt (okej kanske inte i snö då). Finns på nätet också. LÄNK

Svart och vitt är dessutom stekhett. Och fördelen med knytskor till skillnad från många slip-ins som också är svartvita, är att de här gör inte att fötterna ser ut som båtar. Till och med min kompis som har storlek 35 tycker att hon får långa fötter i slip-ins. Och jag kan hålla med, jag har några par men har inte använt dem asmycket för jag tycker också att fötterna ser onödigt långa ut (har 38). Nu är det ju en konstigt perspektiv uppifrån och en del bryr sig inte. Men OM man gör det så är knyt ett sätt att få nättare fötter. Ni märker att jag vill ha dessa va?

Igår traskade jag omkring i mina Mohedatofflor. Jag tycker att de är sköna och jag gillar det klapprande ljudet 🙂 Dock får jag lite skavsår just på nagelbandet på stortån. Dumma! Får ta nåt plåster eller så idag trots att jag hatar såna. Eller strumpor i. Hur som helst så är detta skor som i stort sett aldrig blir omoderna. Nu börjar det ju bli i slutet av säsongen men de funkar än nu när sommaren kom tillbaks. Och om inte annat så kommer de igen nästa vår. Nu kan man göra klipp.

Jag tror det är cirka halva priset. Finns också på hemsidan. Jag själv brukar gå till butiken på Hornsgatan(för den ligger runt hörnet, praktiskt och nära), men de har även på Drottninggatan och Götgatan.

Okej det var nog säsongens sista reatips. Tror jag. Får se 😉 Nu ska jag städa för Jessica är tillbaks i stan och kommer hit efter Formexmässan. Jag ska själv dit imorgon tänkte jag så ni kommer från rapporter därifrån.
Puss o kram

Kolla mer

3 comments

  1. Läste att Ellos ska öppna butik i Mall of Scandinavia. Nu bor jag inte i Stockholm men vid nästa besök i huvudstaden får jag ta mig dit.
    Skor är bra att ha många av!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.