Reastart på Indiska

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar föIndiska

Hej på er. Jag tänkte tipsa om Indiskas rea som startat nu. Några av plaggen jag ganska nyligen provat finns nu med på rean, men givetvis finns det många fler. Höstreorna brukar inte vara sådär himla stora och innehåller mycket sommarkläder, så själv är jag väl inte sådär jätte på när det kommer till dessa mellanreor. Men en del fint hittar man.

Den här gröna är fin. Den ser kanske ut att vara i vanlig slät trikå, men det är den inte för det är struktur i materialet. Och knapparna! Jag älskar klädda knappar. Klänningen kostar nu 149 kr (ord 299).
Länk grön klänning.
Den här är också himla söt. Ganska vid i modellen och ärmarna har dubbla lager så det blir som en dubbelvolang. Sätt strumpbyxor och kängor till och du är höstfin. Är det lite kyligt om armarna är det bara att addera en kofta. Nu 199 kr (ord 399). Länk blommig klänning.
Den här vita blusen finns även i svart. Jag själv har bara vitt på sommaren av någon anledning (kanske för att jag är för blek för den färgen på vinterhalvåret). Men jag vet ju att andra har vitt året om. Och den svarta funkar definitivt nu också. Pris 199 kr (ord 349) Länk blus

Dessa plagg är de jag själv hade plockat upp på rean. Annars är jag mer inne på höstkläder nu faktiskt. Men några klänningar och blusar funkar ju även på hösten med rätt styling som sagt. Sen finns det ju många som drar iväg på solsemester under hösten och vintern och DÅ blir det ju en annan femma. Då hittar ni saronger, klänningar och annat man vill ha i sol och värme. Själv planerar jag att vara i Sverige, och mest Malmö i vinter. Då är det typ regnkappa som gäller 😛

Kram på er

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.