Rea på smink

Men på riktigt, vad är det med mina öron och nagellack? Så fort jag målar naglarna börjar det klia som f-n i öronen. Men om jag vill undvika mintgröna hörselgångar(och det vill jag) är det bara att bita ihop. Jag begriper dock inte hur det där hänger ihop. Irriterande är det i alla fall 🙂

isadora Det är inte bara klädaffärer som har rea nu utan även till exempel Kicks. Jag haffade ett nagellack och lipgloss i favoritfärgerna. Mintgröna naglar på sommaren passar till det mesta tycker jag. Och läpparna brukar jag måla i en naturlig färg. Om jag nu inte drar på med knallrött. Jag gav 34 kronor för lacket och typ 30 för glosset tror jag. Billish!

Igår var jag ute och gjorde ärenden på söder när jag sprang in i ett par vänner som var ute på after work så jag slog mig ner hos dem och tog mig en öl i solen. Underbart. På vägen hem knallade jag inom Gina Tricot på Götgatan för att se om de hade något fynd på rean eller kanske något nytt roligt. Jag var lite för varm för att orka spana ordentligt men en klänning i fin blå färg fångade mitt norra så den provade jag. På bilden ser jag lite smått gravid ut eftersom man inte ser midjan ordentligt. Men i verkligheten är den fin. Ännu finare när man fixat det där skrynkliga dessutom. ginabla Längre bak än fram vilket jag gillar fast börjar kanske kännas lite lite uttjatat nu. Men i sommar håller det i alla fall. Klänningen kostar 100 pix på rean och jag provar den i stl 42 vilket funkar. En nål i klyftan hade nog känts säkrast så inget rymmer från bh’n.

Dags för nästa lager grönt och öronkli nu. I eftermiddag blir det mingel med Pür minerals för att se vad de har för nytt på lager.
Puss o kram /Louise

Kolla mer

4 comments

  1. Vet inte om du gått på Mia Törnbloms föreläsning men det handlar om Amygdalan i hjärnan. Där lagras det man tänkt kring vissa saker. Förmodligen började det med att det kliade i örat när du målade naglarna kanske en el två ggr och sen nästa gång tänker man omedvetet att det ska börja klia. Den negativa kopplingen mellan nagellacket och örat har kopplas ihop i amygdalan som sänder ut signaler att detta kommer att hända. Spännande med läs gärna på om det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.