Rea på rean hos La Redoute

Nu har La Redoute 20% på reapriserna igen och detta gäller till och med söndag. Jag skrev om det för någon vecka sedan då de också hade rea på rean och det finns ett helt gäng länkar men eftersom jag fick trubbel med bloggen i den vevan så tar jag med några av mina favoriter igen. På exemplen här nedan har jag räknat ut vad det blir efter de extra 20 procentens avdrag. Priserna är avrundande så om ni vill ha på öret får ni räkna själva 😉

Det jag främst är sugen på själv är skor. Dels de där skinnbootsen från Jonak som är så snygga och gissningsvis också bekväma. Dyra skor är ofta bekvämare än billiga, inte alltid men ofta. Och så sneakers då, det vill jag ha! Jag har klurat på de där färgglada ett bra tag nu och Reebok-pjucksen lockar också. Både de vita och de i grå leopard. Länkarna har ni här under collaget.

20140730-122205.jpg
1. Mocka-skor. Har haft liknande själv som var bland de skönaste skor jag ägt. 2. Sneakers från Adidas. 3. Boots från Jonak. 4. Leopardsneakers från Reebok. 5. Vita sneakers Reebok. 6. Färgglada gympaskor.

Det finns även massor av kläder, accessoarer, underkläder osv på rean men jag har bara valt ut tre här för att illustrera. Det jag valt här är sådant de flesta har nytta av, det vill säga den lilla svarta. Funkar alltid. Ett par hålla-in trosor. Det använder jag själv nästan varje dag så det kan jag verkligen rekommendera. Se till bara så att benöppningarna är inte är väldigt låga och hårda = himla oskönt. Och så tog jag med en push-up bh från Wonderbra för den som behöver sådant. Ska man ha en push-up är det Wonderbra som är bland de största och om jag hade behövt hade jag skaffat mig en riktigt bra nu när det är rea. Det finns såklart ”vanliga” bh’ar också, men ni får kika runt själva. Länken till La Redoute här.

20140730-122213.jpg 1.Push-up bh från Wonderbra. 2.Svart klänning i  stretchsatin(finns även i grönt men färre storlekar kvar). 3.Shapingtrosa från DIM.

Om länkarna inte skulle funka så hojta till. Det finns även en direktlänk till La Redoute för den som vill in och kika på annat än det jag visar här. Kör den igen om ngn missat den i textmassan. HÄR är den.

 

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.