Rött är sött

Jag tänkte visa er några plagg som går i rött till skillnad från allt det blåtonade jag visat på senare tid. Många av de blå plaggen finns ju såklart i andra färger också om ni nu skulle tycka det är för mycket av den varan. Men jag gillar blått så självklart tar jag den mest smickrande färgen för mig när jag provar.

Men jag gillar rött också. Starka färger överhuvudtaget är nog min grej. Blått, rött, grönt, knallgult. Pasteller är bara snygga mitt på sommaren när kropp och ansikte fått färg. Men starka färger på kläder passar de flesta tycker jag.

Fågeltopp och silverhalsband från Kappahl. (brallorna är cargobyxorna jag skrev om häromdagen)

Somrig klänning från Kappahl. Halsband från samma ställe.

Den har som synes halterneckskärning. Rymlig modell så även om den ”bara” går upp till 44/46 passar den även större.

Kolla mer

3 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.