Randiga klänningar i knalliga färger

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes, Lindex och Indiska

Godkväll kära ni. Jag hoppas att ni haft en härlig lördag och kunnat njuta av det härliga vädret. Innan jag skriver mer om det tänkte jag tipsa om att Indiska har 25% på klänningar och tunikor i helgen, samt på kuddar och gardiner.
Även Lindex har rabatt, 20% . Och Cellbes har 25% på dyraste varan av sitt eget varumärke.
* Indiska 20% ingen kod. Länk Indiska.
* Lindex 20% kod: women1938. Länk Lindex
* Cellbes 25% kod: 1938. Länk Cellbes

Ett tips, eller två snarare, är den här randiga klänningen på Indiska. Jag vet att en del avskyr randigt, leopard och andra djurmönster, prickigt och vad det nu kan vara. Men vet ni, huvudsaken är att just DU tycker om och känner dig fin i kläderna du har på dig. Vad andra tycker och tänker kan man skita i. Så kör på det du själv gillar. Alltid.

Den här tunikeklänningen är finfin tycker jag. Svarta strumpbyxor och stövlar eller kängor till är det jag hade valt till. Länk randig tunika.
Med eller utan skärp väljer du själv.
Den här klänningen kräver nästan fixat hår och snygg makeup. Något jag inte hade gjort här. Dvs inte fixat håret och bara en snabb makeup. Omlottmodellen är dock ganska dyr tycker jag, så rabatten är välkommen här.
Länk randig omlottklänning
Som sagt, det här mönstret och färgerna kräver enligt mig lite extra makeup. Och av en slump passade min nya palett superbra till.
Den här köpte jag för någon vecka sedan och jag tycker så mycket om färgerna i den här paletten. Snyggare i verkligheten dessutom. Länk palett.
Det finns även en i liknande färger, men inte riktigt samma då det är olika med skimmer och matthet dessutom. Och färgerna. Så jag har bägge.

Kolla mer

1 comment

  1. Jag älskar den randiga omlotten men tyvärr passade den inte riktigt. Den andra, som passade, är inte riktigt lika fin enligt mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.