Raka klänningar på en icke-rak kropp

God fredag på er alla och envar 🙂 Här i Stockholm är det en solig och fin sådan och jag ska strax ge mig ut på stan. Ett av ärendena består av att hämta två biljetter jag fått till fotbollsgalan på måndag. Det ska bli kul att dra iväg med Linda och kolla fotbollsspelare. Håller en extra tumme för att min nästkusin (som vi säger i skåne, syssling säger väl andra) Nilla Fischer vinner pris som bästa back. Tänkte ta tillfället i akt och ta på mig en fin klänning. Är det gala så är det.

Vad som händer i helgen vet jag inte riktigt förutom att jag ska på fikadejt imorgon eftermiddag. Vi får la se helt enkelt.

En av de roligaste sakerna med att ha en blogg är läsarnas kommentarer. Det ska ni veta ni som läser, att jag tror att ALLA som har en blogg uppskattar att få det. Såvida det inte är sura, bittra trollkommentarer. Jag har skrivit en del om underkläder i de senaste inläggen men det verkar ni inte riktigt gilla. Inte om man ser till avsaknaden av kommentarer i alla fall. För mycket tuttar i bloggen? 😉 Om ni inte vill se underklädestips här i bloggen så hojta till för då skippar jag dem.

Det ni däremot brukar gilla är klänningar. Det har inte blivit så mycket sådana på sistone helt enkelt för att modet just nu verkar vara raka klänningar. Och sådana sitter inte bra på mig som har breda höfter, stor rumpa och rund mage. Jag provar och och provar men näe…jag är finast i klänningar som har midja helt enkelt. Så att jag inte visat betyder inte att jag inte provar. Här kommer några jag testat men som inte sitter så bra på mig men som ändå är fina (annars hade jag inte provat, hoppet finns ju att de på något mirakulöst sätt ska sitta snyggt ändå).

fagelklanningenDen här med fåglar och blommor är på gränsen till att vara för damig i mönstret men jo, jag tyckte om det ändå så jag provade. Men som synes smiter den åt på ett icke smickrande sätt över magen. För er med plattare mage finns den här på Indiska.

halsbandklanningJag testade ett halsband till fågelklänningen och det satt bra däremot. Också Indiska.

klanningtunikaTunikeklänningen var bättre då men inte riktigt jag ändå. Indiska.

ginaklanningDen här på Gina Tricot sitter också fult på magen. Kanske är bättre med ett par rejäla hålla-in trosor och mindre menssvullen mage. Sugen på att prova den i vinrödlila. Kostar 199:-

svartomonsterBlommig med volang. Tyvärr också tajt över magen 🙁

vinrodklanningDen här var bäst att de jag testat tycker jag. Fin färg på den. Från Indiska.

Jag ska se om jag hittar några fina med midja att testa nu när jag ska ge mig iväg. Kom som vanligt gärna med önskemål om vad ni vill läsa om och se här i bloggen. Jag har varit lite kass på att fånga upp era önskemål (som träningskläder till exempel) på sistone men det här med febern, illamåendet och hostan har gjort att jag inte riktigt orkat. Idag känner jag mig lite mer i form och nu MÅSTE det ju gå åt rätt håll. 9 veckor är liksom mer än tillräckligt.

Ha en fin eftermiddag vänner! Puss å kram

Kolla mer

16 comments

 1. På tal om underkläder o hålla-in trosor, vilka ska man köpa? Jag köpte ett par halvhöga men det ser jättetokigt ut på mig, istället för att de går in i magen så går de in i valkarna på ryggen vilket resulterar i typ 4 snygga valkar på ryggen :/ Tips mottages med tacksamhet! 🙂

 2. Äntligen får man se lite klänningar. Men tyvärr trivs jag inte i putande mage som det blir i tighta raka klänningar. Orkar inte gå och hålla in magen hela dan. Gillar lite korta klänningar som man kan ha över tighta svarta jeans, för jag trivs inte i strumpbyxor och tights. Tycker du är så fin i klänning. Va kul att du ska gå på gala. Visa vilken klänning du väljer. Kram Monika

  1. Ja det har varit så mycket raka klänningar att jag inte fastnat sådär wow för någon och därför inte visat så mkt på sistone. Hoppas att det dyker upp fler med midja och utställd kjol snart 🙂 Lovar att visa vilken klänning jag väljer och hur jag fixar håret. Grunnar lite på att lufta den gröna Miss Li klänningen. Kram L

 3. Jag har också rumpa, mage och tuttar och jag kan bli helt förvånad över hur bra just raka klänningar sitter. De med midja eller skärp får mig att se helt höggravid ut. Men du är mycket modigare och klär dig ofta i snävare kläder än vad jag gör, och du har en snyggare form dessutom. Fast det är verkligen påfallande för mig, klänningar som ser ut som raka påsar på galge sitter förvånansvärt bra här.

 4. Gokväll!
  Jag tycker att det är toppen att du visar underkläder mm, det är ju annars en djungel det där med bra underkläder!
  Så fortsätt med det tycker jag!:)
  Det kanske inte engagerar lika mycket som andra inlägg när det gäller kommentarer, men jag tror att vi är många som uppskattar dessa!
  Ha en riktigt trevlig helg och hoppas att du är på väg att piggna till!:)
  Kram

 5. Tycker med att det bra med underkläders visning. Blev själv inspirerad så ett besök på Kapp Ahl blir det imorgon. Ha en mycket trevlig helg!

 6. Hej. Har inte skrivit på ett tag men läser din blogg varje dag. Är jättekul att du visar underkläder. Jag ääälskar underkläder o kan verkligen shoppa ihjäl mig på det. Tyckte du var jättefin på bilderna. Blir orolig för din feber. Var rädd om dig!! Och tack för en bra blogg

 7. Raka klänningar funkar bara på mig om jag har bälte i midjan. Blir utan några former annars.
  Tycker det finns massor med klänningar nu som är snygga på galgen men så får man på sig dom och genast funderar jag på vilken kropp dom är gjorda för.
  Ja att det inte är för min är ganska givet iofs
  Den översta klänningen du visar med ”tantmönstret” 😉 har jag köpt.
  Känner mig så snygg med ett bälte i midjan och orange strumpbyxor och svarta stövlar.
  Eller som min dotter säger:
  – Du är ganska häftig mamma 🙂

  Ang dina underkläders inlägg då var det från Kappahl väldigt onödigt 😉
  Alltså jag blev tvungen att åka inom dom och prova lite av underkläderna.
  Hur snygga saker som helst.
  Men alltså det blev väldigt dyrt innan jag lämnade Kappahl. Så kan du tänka liiiiite på oss underklädersnördar att inte visa dom snyggaste sakerna i kollektionen 😀
  Eller

    1. Haha. allrighty 😉 Varit och testat det grå också på kappahl så det blir en flukt på det här i bloggen nu så får jag se när jag får nästa underklädesryck 🙂

 8. Oj glömde ju en sak fast det blev ett långt inlägg.

  Du är så snygg Louise och modig. Jag hade aldrig visat upp mig i kläder som du gör.
  Men attans vad jag är glad att du gör det. Brukar dock bli ganska dyrt ibland för mig 🙂
  Men det tar jag gärna.
  Hoppas din förkylning släpper helt snart. Kram kram

  1. Tack tack snälla, vad glad jag blir. Ler brett som en groda av ditt fina beröm.
   Tror den där elaka förkylningen ääääntligen är på tillbakagång. Ska bara bli av med tröttheten också.
   Stor kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.