Rabatter på The Body Shop

Hej mina fina. Lördag och en vacker sådan här i Stockholm. Det ser förrädiskt varmt ut men 9 grader är ju inte direkt bikiniväder så jag tror jag tar min vinterduffel idag och så piffar upp med en gladfärgad scarf. Igår blev det som ni kanske märkte inte mycket bloggande. Jag hade helt enkelt inte ork och lust. Så kan det vara ibland. Istället för att blogga (jag gör ju andra saker resten av årets dagar också och skriver såklart bara om en bråkdel) umgicks jag bland annat med min vän Lena. Det blev kaffe och fralla här hos mig och sedan strosade vi bort till Gamla Stan där vi satte oss på kajen bland alla andra sollapare. Där satt vi en stund och bara njöt. Vi tänkte gått vidare in till city men vi bestämde oss för att stanna där i Gamla stan och gick över gatan till en uteservering och tog en öl (jag valde cider).

Nu har jag precis kommit ut från duschen där jag skrubbat mig så skinnet glödde. För det är dags nu. Dags att skrubba bort gamla grå hudceller. Det ska man ju göra hela året men nu när många av oss börjar sola så smått är det verkligen att rekommendera. Dels ser hunden friskare ut och dels blir solbrännan jämnare. Jag har kört en sockerscrub från Björn & berries men den börjar ta slut så det är dags att köpa en ny. Jag funderar på en från The Bodyshop. Deras doftar ju så gott! Några av sorterna är dessutom utvalda för deras 35 års-jubileum så det är 35% rabatt på dem. Min favorit kommer här lite längre ned.

gamlastanFörsta anhalten var alltså här. Egentligen borde jag tagit foto på alla människor som satt här. Det var helt fullt längs kajkanten, som alltid när det är vackert väder.

jaglenaCider i solen med en vän, det är bara så härligt. Men det blåste konstigt nog mer här än när vi satt på kajen så lite stel blev man allt efter nån timme.

När vi druckit upp gick Lena iväg på sitt håll och jag traskade vidare bort till city för att prova en klänning som en av mina läsare frågat om jag hade lust att testa. Så det har jag gjort men mer om den sedan.

Första stoppet blev på The Body Shop. Ni som inte har en butik i närheten kan handla online. Länk till webbshopen här.

moringaserienMoringa. Det är min favorit bland dofterna från Body shop. Den och Mango. Och nu är det som sagt var 35% rabatt på både Moringa, Hemp, Aloe och Olive. Aloe gillar jag också men Hemp tycker jag inte alls om doften på. Olivolja är ju alltid nyttigt så om man är en torris är den absolut att rekommendera. Beautyfying oljan kan man både ha på kroppen men även stryka över håret för en fräsch doft. Oljan kostar normalt 165:- men nu 107:-. Om man väljer någon av jubileumsprodukterna alltså. Samma sak med scruben, den kostar vanligvis 195:- men nu 127:-

moringadetEau de toiletten kostar vanligtvis 155 kronor men med rabatten går den på 101 spänn. I like.

moringabutterBodybutter. Man kan ju sniffa ihjäl sig bland de olika sorterna. Några får dock min näsa att protestera å det grövsta. Moringa bodybutter kostar nu istället för 185:- alltså 120:-. Bra om man jobbar bland människor som inte gillar stark parfym. Ett bodybutter är ju diskretare.

mangobutterDen här alltså, så gooood! Det är ingen jubileumsrabatt på den här men kolla här nedanför för andra rabatter. Som den där ta 3 betala för 2. En scrub, en bodybutter och en tvål, eller hur man nu vill blanda. Två bodybutter och en scrub kanske? Ja ni fattar. Scruben i Mango är en sockerscrub till skillnad från till exempel Moringa och Oliv som är krämbaserad med kärnor av nötter som ger skrubbeffekten. Jag har själv en sockerscrub nu och gillar verkligen den. Mango bodyscrub kostar 195:-. Stort vill ha på den!

Rabattkoder på The Body shop:

3 för 2 på bodycare ange kod: BODYCARE

25% på en sminkprodukt : 25MAKEUP

5% på hela köpet: RABATT5

Dags att dra på ansiktet (smink alltså), blåsa håret torrt och sedan ge mig ut i solskenet och dra i mig lite, eller helst mycket, d-vitaminer.

Ha en skön eftermiddag alles. Kram och klapp. /Louise

 

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.