Rabatten är imorgon

Godmorgon alles! Dags att packa det sista här nu innan flyttgubbsen kommer. Jag är lite nervös faktiskt. Tänk om jag packat fel liksom? Att jag inte packat tillräckligt? Att de hatar blå ikeapåsar och svarta sopsäckar och vill ha ALLT i flyttlådor? Nope, har aldrig anlitat flyttfirma förut, det märks va? Haha

Just det, jag sa ju att ni skulle hålla utkik efter ett inlägg med rabatt kl 11-14. Men det är i morgon. 1 november alltså, jag var lite för snabb och lite för trött när jag skrev igår kväll. Så idag är det alltså inget extra.

Det var bara det, nu ska jag sätta fräs här. Kram på er

 

Kolla mer

7 comments

   1. Då jag bor i Skåne sånger jag: du är välkommen och behöver du utöka det sociala så ses jag gärna! Jag bor i Malmö men som någon annan skrev här pendlar man snabbt inom Skåne. På en timme kan du ta dig från ena sidan Skåne till andra är jobb osv. Stor skillnad mot Stockholm.

    Vad du än gör så önskar jag dig lycka till!

 1. Varför inte. Tycker de gånger jag besökt Skåne att det varit fantastiskt och särskilt Helsingborg. Kan ju bli hur bra som helst. Lycka till idag.

 2. Välkommen till Skåne, flyttade själv till Malmö från Stockholm för ett antal år sedan och har aldrig ångrat det.Mycket är lättare här, lägre bostadspriser, lätt att pendla i hela regionen, mindre snobbigt och närmre naturen. Här kam man bo i en by på landet och ändå pendla in till storstaden på en halvtimme.Stor skillnad. Önskar dig lycka till vad du än bestämmer dig för, tror på dig och på att allt kommer att bli bra! Stor kram från Hanna

 3. Hoppas själva flytten är avklarad nu! Att flytta hem till Skåne låter väl som en bra ide och som en nystart, vilket behövs emellanåt när allt blir för tradigt och trist!

 4. Hoppas flytten löpte på smidigt! Vet hur jobbigt det är att få ihop allt, tar alltid längre tid än man tror.

  Tror att flytta till Skåne är en jättebra idé, inte bara för att en ny stad ger nya möjligheter gällande bostad, jobb & kärlek. Utan för att det är närmare dina föräldrar, man vet ju inte hur länge de är kvar i livet. Å du verkar ju ha så underbara, fina föräldrar som månar om dig. <3 Min egen lilla mamma dog för drygt 3 år sedan i cancer och jag saknar henne. Tog vara på hennes sista tid i livet vilket känns bra efteråt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.