Rabatt på rean till midnatt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle tipsa om extra reafynd, och det är Cellbes som nu har 30% på reapriset till och med midnatt. Och så fri frakt på det. Så passa på. Röda priser gäller. Länk till Cellbes här.

Jag köpte några saker innan det var rabatt på rean, men nu är de alltså ännu billigare.

En mjuk, gosig och jättefint filt blev det att ha i soffan när jag kollar tv. Den här finns även i rosa och grönt. Jag tycker det är så fint med fransar på filtar så den här satt som en smäck. Kostade 399 kr, nu med rabatt blir det 209 kr. Länk till filt.


Och så blev det några dynor till köksstolarna. Jag hade runda grå från Ikea tidigare, men de här är större vilket är skönt i mitt ganska kalla kök. Jag ångrar lite att jag inte beställde vita också. Oh well. 69 kr för 2 st kostar de (ord 149 kr). Länk stolsdynor
Sen köpte jag en sån här ljusslinga med minibollar. Jag tycker det är mysigt att ha såna här lite varstans. Har just nu två uppe, en med större vita bollar i hallen, den här i vardagsrummet och så ska jag få upp en annan i köket också. Den här är dock till ordinarie pris, men 149 kr är ju ändå överkomligt för mysbelysning. Länk bollslinga.

Ofärdigt hörn för här vill jag ha en Hemnes byrå (jag har det där beslaget kvar till understa lådan, det har bara ramlat av). Men ni ser att bollarna ger lite mys.

En jacka att träna i, gå ut med hunden eller vad man nu gör är ju inte fel. Från 244 kr nu istället för 499 kr. Finns till stl 62/64 dessutom. Länk träningsjacka.
Den här har jag tipsat om flera gånger tidigare (finns i tre färger), men va fasen , tar med den igen pga bra pris och snygg. 104 kr är ju inte mycket att hicka om liksom. Länk kimono.
Den här röda har jag tänkt skicka efter flera gånger, men det har bara inte blivit av. Jag gillar jackor som lyser upp i vintermörkret, även om jag ju älskar svart också. Gillar man inte luddet på huvan kan man ta av det (undersökt live i Cellbes showroom).Nu från 419 kr (ord 799). Ser nu att det bara är stora storlekar kvar. Länk jacka.

Det finns en hel del annat på rean också, men det här är mina favoriter.
Kram!

Kolla mer

2 comments

  1. Krya på dig!
    Själv har jag tur med tillfälliga sjukdomar men otur med kroniska.
    Har aldrig haft influensa, ingen magsjuka på minst 17 år och ingen förkylning på minst 10 år.
    Men är istället sjuk i annat varje dag så jämnar väl ut sig, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.