Rabatt på klänningar och toppar från Indiska

Hej på er!
Saknar ni mina provningar från Indiska? Det gör jag. Att de kommer så sällan numera är inte för att jag är lat utan helt enkelt för att jag inte hittar lika mycket som passar mig där. Från att ha satsat mer på figurnära klänningar, omlotter och en hel del trikå, samt nästan inga byxor så har Indiska svängt tvärt. Nu är det mest raka plagg i vävda material (alltså utan stretch) och ganska mycket byxor. En hel del är snyggt medan mycket inte alls är i min smak. Men eftersom de satsar på en ny målgrupp så är det bara att tugga i sig.

Då de varit (är?..har inte så stor koll längre eftersom de jag känt och varit morsning med på Indiska har slutat) nära konkurs behövdes något göras. Så de har satsat på den här linjen istället. Inget fel i det, men min kropp kommer inte längre ner i flertalet av deras kläder. Hur gärna jag än skulle vilja det. Kolla bilden längst ner så förstår ni…

Men två klänningar hittade jag igår på min provrunda. Det var bara en väldigt kort runda för jag var arg. Skitjävlapissearg. Och det på Arbetsförmedlingen som är den mest inkompetenta arbetsplatsen i Sverige. Jag hatar dem. Jepp. Hatar. Men mer om det sedan. Nu var det ju klänningar. Indiska har dessutom 25% rabatt på klänningar och toppar nu (för alla, och inte bara medlemmar) så det kan ju löna sig att passa på.

img_4688.jpg Den här klänningen var skön och satt bra. Min min på bilderna beror som sagt var på att jag var så himla arg, frustrerad och ledsen. Även dags att byta mobil till 6s nu då färgen på foton i gamla muppar sig ibland som synes.

img_4691.jpgKlänningen är hellång i vävt material. Slitsar i sidorna och snöre  i midjan. Och så 25% på priset då som sagt. LÄNK här.

img_4699.jpgHär är en klänning i trikå. Rak den också men den funkar tycker jag nog. Skön till ett par vita tygskor och en väska tvärsöver. Eller naturfärgade skinnsandaler. Så hade jag stylat i alla fall.

img_4697.jpgKlänningen går till ungefär mitt på smalbenen. LÄNK har ni här.

img_4696.jpgOch så det här med vävt och byxor då…Det ser inte klokt ut på mig. Jag har för stora lår helt enkelt. Samma sak med klänningar, det är just där de vävda inte ser kloka ut. Jag saknar den gamla linjen som fasen. Misstänker att den inte funkade pga senaste kollektionernas murriga färger och mönster, snarare än att skärningen inte var rätt. Men det är ju jag det. Håller tummarna att de vänder skutan.  Den här jumpsuiten är säkert fin på någon med smalare ben (hade jag inte gillat hade jag inte ens försökt prova). LÄNK

Nu ska jag fixa till mig och gå iväg (igen) till mitt favoritställe på jorden – nämligen Arbetsförmedlingen. Nytt försök, och förhoppningsvis bättre resultat och mer kompetent personal idag.

Puss och ha en bra dag alles.

 

*Länkarna är affiliates.

Kolla mer

11 comments

 1. Jag håller helt med dig angående Indiska, hoppas verkligen att de går tillbaka till den tidigare linjen med figurnära klänningar, mer trikå osv! Svårt att hitta något där nu tycker jag.

  Önskar dig lycka till på AF, hoppas nu att det går bättre den här gången!

 2. vi är några läsare som jobbar på af och att vi är den mest inkompetenta arbetsplatsen som finns kan jag inte hålla med om, vi är många som sliter extremt hårt och har en stark vilja att hjälpa

  1. Ja nog är det många på AF som sliter häcken av sig för att göra sitt jobb så bra de kan, regelverket är ju inte satt av dom/er. Har tyvärr haft en del med AF (och FK) att göra och kan bara beklaga hur er arbetssituation har blivit. 🙁

  2. Det finns självklart många duktiga också. Men jag har blivit så dåligt bemött väldigt många gånger av många olika personer tyvärr(jag är inte den som gråter av ilska och frustration utan anledning), därför blir jag förbannad. En gång är ingen gång, 10 gånger (minst) är väldigt mycket. Därför anser jag det. Precis som många hatar journalister. Men jag tar inte åt mig personligen. Vet man(som du) att man gör sitt allra bästa och ger korrekta upplysningar ska man ju inte heller ta åt sig.

   1. Kan inget annat än hålla med angående arbetsförmedlingen, det enda de lyckas med är att skapa problem

 3. Har tidigare haft en del med AF att göra och fyy vad dåligt jag mådde under den tiden! Oftast vid besök där så träffade man på sura och i mitt tycke personer utan empati… Tack och lov slipper jag dem nu. Såå skönt.
  Fina kläder du provar iaf och snart måste det lösa sig med ett arbete för dej oxå hoppas/önskar jag!

 4. Enda sättet att påverka Försäkringskassans och Arbetsförmedlingens människoförnedrande regelverk är på valsedeln…tyvärr.

 5. Jag och många av mina kollegor sliter hårt utefter de regelverk och förutsättningar som ges till oss från riksdag och regering.Jag tar inte åt mig personligen men jag skulle inte heller ösa vrede över en hel yrkeskår, men vi är alla olika .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.