Rabatt på hudvård för den som har lite problem med blemmor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hudoteket

Hej, jag tänkte bara tipsa lite snabbt om att Hudoteket har 20% rabatt på min favorithudvård i helgen. Jag har skrivit om Bioline Primaluce förut men den tål att tipsas om igen. Den är perfekt dessutom för den som har problem med blemmor ibland då den innehåller bland annat mandelsyra. Min hud har på riktigt aldrig varit så problemfri som när jag använt den eller kräm från Palina. Och då har jag provat ganska många.

Visst kostar de en slant, det gör de absolut. Men kan vara värt det. Jag tror själv att jag ska beställa mig en Illuminating mask. Jag älskar ju att lägga mask och den är BRA. Helst vill jag ha rengöringsgelén och återfuktande kräm också. Men är man mellan jobb så…tja..

Masken för en fin hud. Länk Illumination mask.

Den här rengöringen älskar jag. Den gör huden skinande ren och är riktigt dryg så istället för att slabba på med billig som tar slut fort och inte gör mycket för huden så satsa på en bra rengöring. Som den här. Har provat flera flarror själv så det inget jag bara säger. Men det vet ni nog vid det här laget. Länk rengöringsgel.

Och så en kräm på det. Jag själv vill ha en återfuktande men den finns även i andra versioner med andra aktiva ingredienser. Mandelsyran som är bra för problemhy finns i den här också. Länk Hydrating kräm.

Det var dagens hudvårdstips. Rabatten varar till och med midnatt idag så passa på. Nu ska jag smita iväg till grannen och käka pizza.
Puss på er.

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.