Rabatt på alla klänningar hos Lindex

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Just det ja, en nyhet här i bloggen är att jag nu kommer att länka till Lindex kläder då de numera ingår i ett affiliateprogram. Så även om jag skrivit om dem tidigare har det ju varit utan länkar. Därför blir jag extra glad om ni shoppar via mig 😀

Just nu har Lindex dessutom 30% på alla klänningar. Perfekt för oss klänningsälskare. Därför tänkte jag lägga upp mina ”best of” från den senaste tidens Lindexblåsor.

Kod för 30% online: klänning1748 (inget mellanslag). Gäller tom 3/12.

Generell länk till Lindex.


Jag gillar och trivs i den här modellen, och mönstret är kul. Men jag är ingen mönsterkvinna som ni kanske vet, inte på något sätt 😛 Men jag vet att många av er gillar den här. Länk mönstrad klänning.


Och så den här tajta som jag var i valet och kvalet över att köpa. Funkar både till fest och vardags. Klackar till fest och kofta och kängor till vardags. Länk tajt ribbad klänning.

Eftersom jag inte kunde köpa båda svarta tog jag till slut den här och är väldigt nöjd. Den fick ersätta min gamla liknande som blivit noppig. Jag har redan haft den flera gånger och trivs kanon i den. Länk finstickad klänning.

Och så den här söta. Jag har inte riktigt bestämt när jag ska ha den, men det dyker nog upp ett bra tillfälle, för motstå kunde jag då rakt inte. Länk randig klänning.

Den här provade jag för längesen, men jag tror att jag glömde lägga upp bild, och nu hittar jag inte den. Men den är smickrande för figuren och jag trivdes i den här. Hade den varit svart hade jag väl köpt, hehe. Finns inte i svart men väl den här turkosa, samt en marinblåmönstrad. Länk klänning med stråveck.
Och så den här ljuvligt fina. Dock inte för mig då den inte görs i min storlek. Prutt på det. Men jag vet att jag har läsare i mindre storlekar också så jag tipsar ändå. Länk guldklänning.

Kolla mer

2 comments

  1. Tycker Lindex har fått väldigt mycket snyggare kläder nu än för några år sen.
    Jag drar också lite större storlekar men till skillnad från dig så har jag inte din fina midja så tycker det är svårt att hitta klänningar som sitter snyggt. Ser oftast ut som en tjock tub med putmage!
    Men tycker du ser jättfin ut i klänning och jag blir mycket inspirerad av bilderna du lägger ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.