Rabatt för Indiskas medlemmar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Hej hej. Jag tänkte bara tipsa om att Indiska har 25% på ett köp för medlemmar just nu. Gäller ordinarie pris till och med 24 feb med kod: Member25.

Sist jag var inne på Indiska provade jag bland annat den här plisserade klänningen som jag verkligen gillade. Jätteskön dessutom. Länk här.
Jag är oftast inte så mycket för mönster, men om det ska vara så ska det helst vara ganska stormönstrat. Som den här klänningen. Länk här.
Jag gillar färgerna, speciellt med den svarta bottnen som lugnar ner de gulgröna tonerna.
Jag gillar Indiskas styling här med de bruna stövlarna, så snyggt! Dock ser färgerna mer bruna ut i klänningen här så jag börjar fundera över om den finns i två färgställningar eller om min eller deras är missvisande. Jag måste nog ta och kolla upp det där.

Sen tipsade jag ju om den där zebramönstrade toppen nyligen, och jag har sett att de har en fin zebramönstrad blus och klänning också så dem ska jag ta och testa i helgen tänker jag.

Stor kram!

Kolla mer

8 comments

  1. Vad fin du är i bägge klänningarna! Vilken storlek har du i den plisserade? Den blev jag sugen på att beställa, den var himla snygg på dig

  2. Louise vilken het pingla du är! Hamnade på din blogg av en slump, och är ingen blogg-läsare men dina snygga bilder och att du bjuder på dig själv gjorde att jag idag läst flera månaders inlägg på raken. Bra tips på klänningar och toppar som passar en kurvigare figur än de intetsägande bilderna på klädföretagens hemsidor. KUL! Det är svårt att hitta nån som du, rocka på!

    1. Men jäklar vad glad jag blev! Så glad att jag läste din härliga kommentar högt och förklarade för den som lyssnade att det är sådana här människor som gör att det är kul att fortsätta med bloggen. Tack tack tack! Kram

  3. Du är skitsnygg – så snygg att man blir avundsjuk – och dessutom i februari då jag är blåvit i hyn och bara passar i heltäckande plastsäck. Du är lite lagom kurvig det ör precis som om klänningarna var gjorda för dig. Du vinner över bilden från indiska med hästlängder – de är väl ganska tråkiga. Tack för att du inspirerar mig att kasta plastsäcken och våga mig på en klänning även i februari.

    1. Men åh! Tack snälla Marie! Faktum är att jag känner mig precis lika genomskinlig och gräslig just nu. Huden är likblek och torr och håret har inte fått träffa en riktig frisör sen augusti…så en renovering hade suttit fint 😀 Men glad att du gillar och blir inspirerad 😀 Och klart du ska ha klänning!! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.