Rabatt även på Lindex i helgen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej hej. Här sitter kanske Malmös tröttaste person just nu. Eller inte nu längre, men förut idag. Min nya medicin knockar mig än, vi får se om jag kommer fortsätta med den för det här är svinjobbigt. Men nu har jag hunnit piggna till lite (klockan är halv fyra) som väl är. Det är sol ute och jag mår ganska bra så jag ska ta mig in till city en sväng. Sen får jag se vad som händer ikväll. Jag är lite sugen på bubbel, nån som är på? 😉

En annan sak som händer i helgen är att Lindex har 25% på ett köp(gäller ej ByMalina). Så jag tänkte visa några fina klänningar till att börja med. Såna som funkar fint till fest. Som midsommar till exempel, det är ju inte ens en månad dit. Eller andra fester. Eller på kontor(den blå tänker jag på) eller var man nu har sina klänningar.

25% på Lindex i helgen med kod: happy19may
Länk till Lindex här.

Den här är så fin! Det syns inte riktigt på bilden men den är ljusrosa i botten. Sen är den lite skrynklig framtill så den sitter finare om man stryker den.
Länk klänning.
Jag har storlek large på bilden, men den går upp till xl den hade jag nog hellre valt. Dock finns den inte i den storleken i någon butik i Malmö, utan bara online. Sa jag att jag är sugen på att beställa den här och ha i midsommar? För det är jag.
Man ska ju inte ha svart eller vitt på bröllop, så en marinblå spetsklänning blir hur bra som helst. Piffa med snygga smycken, skor och en liten clutch. Jag hade valt pärlor och eller guld till. Länk spetsklänning.
Som alltid på Lindex (förutom förra bilden då) så har jag xl i klänningen.
Spetsen är mjuk och skön, inte sådär halvrivig som en del kan vara. Den här är bara skön.

Det var två tips från Lindex. Jag har testat lite till hos dem som jag visar imorgon, rabatten gäller ju då också 🙂 Nu ska jag ge mig iväg ut en sväng. Kram på er finingar.

Kolla mer

3 comments

  1. Snyggt! Tycker ofta att kläderna ser bättre ut på dig än modellerna när jag går in och kikar. Ha en fin sommar! /Tina

  2. Översta klänningen var ju en riktigt somrig dröm! ☺️ Tack för att du har denna blogg och presenterar allt så fint som du gör för oss lite ”formade” tjejer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.