Provat modellerna jag sett fram emot – med förvånande resultat

God middag fina läsare. Som ni märkt är jag ute på stan igen och provar nyheter. Än är det himla kul för det är just nyheter än. Snart avstannar det och det blir mest rea i väntan på höstens nyheter. Då är det icke kul att vara ute i butik. Men det dröjer någon månad till 🙂

Igår testade jag två plagg jag väntat på sedan jag såg dem på Indiskas modevisning i vintras. Nu är de äntligen i butik. Jag klagade då över att jag såg väldigt dåligt på den visningen eftersom jag inte fått en egen plats den här gången av någon anledning. Det jag ville säga med det nu var att jag helt enkelt missade att den där fina klänningen jag såg swisha förbi inte alls var en klänning, utan bara en kimono. Snopet.

Jag har gått förbi den i butik några gånger men tänkt att det kan ju inte vara den, klänningen i samma mönster kommer väl ut snart. Så jag gick in och kollade pressbilder igen. Och jo, det är ju en kimono på henne också. Om än med halsband och förmodligen i en stor modell så den blir mer klänningsvid liksom. Men det hade jag missat 🙁

Och den översta tunikan här, jag tror det är samma som jag har på mig på bilden under. Men mönstret stämmer inte. Linjerna är tjockare och mer utsuddade på den jag har på mig. Så det kanske inte är samma ändå?

25080112542_565bd609c3_zDen här kan vara samma som den jag har på mig. Men den ser inte likadan ut…Den jag provar ser liksom billigare ut. Eller så beror det på mig 😛

Men oavsett om tyget skiljer sig från modell till produktion så trivdes jag jättebra i den här. Så sval och skön. Den här vill jag faktiskt ha 🙂 LÄNK

Nu hade jag glömt ta med mig skärp in och jag hade ingen lust att klä på mig alla kläder och gå ut för att hämta ett, så jag testade med kimonoskärpet. Inte så snyggt kanske, hehe. Men jag ville bara se om det funkar med skärp på mig. För ibland kan det vara jättefint på modellbilder och så ser jag ut som en jag vet inte vad om jag sätter skärp till något pösigt. Men det funkar här. Perfekt för semesterresan. Eller för en varm dag var som helst. Fast då hade jag som sagt haft ett skärp i midjan och snygga sandaler för att inte uppfattas som typ semester-Jesus.

Och så den här då. Klänningen som är en kimono. Fast som de klätt upp med halsband och grejor på bilden.

25080105412_56f9c481eb_zJag älskar tyget i den här.

Och jag tycker att kimonon är jättefin! Jag vill absolut ha den här. Men jag tror inte att jag skulle gå på fest i den. Det hade känts som om jag går på fest i morgonrock. Eller, kanske. Varför inte? Eller…njäe. Ja ni hör att jag velar för jag VILL ha den till fint också. Inte bara hemma. Den verkar inte kommit ut i webbshoppen än (väntar på flera plagg där som finns i butik) så jag länkar när den finns där.

Annars tänker jag mig den här också på semesterresa. Att dra på efter duschen när man kommit hem från stranden. Sätta sig på balkongen med en drink och snacka innan maten. Eller om man är glammig så har man den ner till poolen också. Den, stora solglajjor och en snygg bikini. Hello 🙂 Jag har som ni ser ett linne här under för att se om jag kände mig mer påklädd med det. Det gjorde jag inte. Det kändes fortfarande morgonrock. Kanske med en underklänning så man inte riskerar visa underkläderna om den glider isär om man väljer att ha den som klänning ute bland folk. Eller om man syr ihop den kanske?

Jag testade att ha den så här också. Men nej.

img_5291.jpgOch ja, eftersom jag gillar tyget testade jag den i blus också några dagar innan (därav det våta håret-det regnade asmycket ute). Men modellen utan ärmar är inte riktigt min stil. Jag tycker att jag får extra fläbbiga tantarmar i sådana här modeller så nä, inte för mig. Nu hoppas jag på en klänning i det här tyget men tror jag hoppas förgäves där faktiskt. LÄNK

Kolla mer

7 comments

 1. Men vad konstigt… Vad har hänt där liksom? Det är ju samma men ändå inte som du säger. Den blommiga var finare – den borde du ha!

  1. Ja det hände nog ngt i produktionen av tyget. Eller så är det inte samma, jag vet faktiskt inte. Men ja, den blommiga vill jag gärna ha 🙂

 2. Åh, ja snälla länka när den kommit i nätbutikenÄr i Grekland så jag kan inte direkt hasa mig till affären
  Kram o tacka för bästa bloggen

  1. Hej Annika. Ja jag håller utkik, än har varken den eller en annan klänning jag också fotat kommit ut. Lite kasst för det är roligare att tipsa när folk som inte har Indiska runt hörnet också kan komma åt grejorna :/ Men jag hojtar när jag ser den. Kram

 3. Hej, tyckte det var fint med kimonon som både klänning och uppknäppt till jeans. Linnets färg och det blå jeansen var snygga till. Kram Helena

  1. Ja linnets färg var väldigt bra mot solbränna kände jag 🙂 Jag är dock osäker på om jag skulle känna mig bekväm på stan med en uppknäppt kimono. Fast på bild kan det vara kul 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.