Provat klänningar på Indiska

Inlägget är reklam för Indiska och innehåller annonslänkar

Hej finingar! Jag tänkte berätta om helgen och sådär, men vill först lägga in ett snabbt mobilinlägg om det jag testat på Indiska, medan det fortf är 30% på ALLT med kod SPRING30. (tar slut vid midnatt)

Länk till Indiska

Ibland blir jag jättetrött på att det mesta i min garderob är svart. Då får jag ett färgryck! Som den här rosa i modal. Den är perfekt till vårens och sommarens fester. Går även att klä ner med sandaler och jeansjacka. Länk klänning.

Enkelt smycke för mer casual look. Sätt till guldsmycken och höga klackar (gärna också i guld), och du är redo för fest! Länk månhalsband.

Och så provade jag den här. Modellen finns i flera färger, men jag kände mig mest hemma i den här röda. Länk rödmönstrad klänning.

Den blå blir nog snygg till solbränna…som jag inte har än. Länk blå klänning.

Blev lite kär i elefanthalsbandet. Finns i örhängen och ring också. Länk elefant.

Provade den här också, men kändes lite för kort och, tja…blomprickig för mig 😄

Det var tips i elfte timmen, men man KAN ju handla sen också om man vill.

Kram! ❤️

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.