Provat från igår

God eftermiddag raringar. Igår var jag ju ute på en shoppingrunda med Ellinor, samma tjej som fixat till designen på bloggen(vill ni ha hjälp av henne står info allra längst ner på sidan). Vi körde på i nästan sex timmar. Inklusive matpaus då annars hade vi nog inte pallat. Men det blev en del nytt för henne, dock glömde jag ta bilder på henne. Knasigt. Men men, hann ta några stycken på mig själv då jag själv smet in och testade några saker under tiden Ellinor stod i provhytten. Bland annat den grå klänningen här nedan som vi båda fastnade för. Den och en prickig klänning plus ett par andra saker följde med henne hem.

20130821-134936.jpg

Den här grå är väldigt smickrande för de flesta figurer. Fixar midja till alla och envar 🙂 Den verkar dock gå som smör i solsken så snabba er om nu vill ha. Den kom in på Lindex igår tror jag och på kvällen när vi var inne för att hämta undanhängt fanns det bara två kvar och de var i small. Finns säkert på andra Lindex men tror som sagt att de kommer gå åt kvickt. Går upp till Large och det är den jag har på mig. Kostar 349:- (hittar inte på hemsidan än men den kommer nog då den är helt ny)

20130821-134944.jpg

Till klänningen vore det så snyggt med ett par kängor och svarta strumpbyxor. De här från Din sko kostar 499:-

20130821-135316.jpg

En tröja från Indiska jag fastnade för. Den är liknande en annan cerise jag testade för ett tag sedan men den hade kort ärm, den här har trekvarts. Lyser upp fint. LISE kostar 299:- Jag har en L på mig. Och nej, det snygga larmet där på sidan ingår ej. Inte om man är ärlig i alla fall 🙂

Nu ska jag iväg och fixa den sista gröna Miss Li till läsaren Marie, sedan blir det disk och tvätt. Hallelulja vad roligt. Blärk! (det sista alltså, shoppa är kul).

Kram och ha en fin eftermiddag alla.

Kolla mer

9 comments

    1. Nej det är inga dragkedjor på den här men det finns en annan modell som är mer tajt men i samma tyg (tror jag) som har dragkedjor. Kram på dig 🙂

  1. Det ser ut att bli en dyyyr höst, har sett så mycket fint redan både i Din blogg o u butikerna. Den grå klänningen såg himla fin ut – fast jag vet att klänning o kjol inte riktigt är min grej i höst/vinter; då måste man ju ha strumpbyxor….. Vem kan tipsa om bra sådana när man är lite större?

    1. Ja strumpbyxor är ett otyg men kalasbyxor är lite skönare än nylon plus att de inte går sönder lika lätt. Jag har köpt en del strumpbyxor på Kappahl då de går upp i storlekarna där.

  2. Åh vill ha ha den där gråa klänningen..och den där cerisa…blir nog dyrt det här…
    Fattar inte varför allting kan se så snyggt på dig men int lika när man prövar på sig själv….;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.