Provat byxor och jeans

Jag har provat brallor. Det är ju inte det roligaste i hela världen när man är storlek större. Eller för den delen mindre. Jag vet inte många som tycker det är vidare kul att prova byxor faktiskt. Det är bökigt och jobbigt, speciellt på vintern när man ska sparka av stora vinterstövlar och få fram sina hallondoftande strumpor… Men jag gjorde det. Två par i alla fall, sedan fick det räcka. Och eftersom jag ville ha båda de här två paren så behövdes det ju egentligen inte fler. Eller jo, de hade några par till helt vanligt normalt snygga även för plusrumpor på HM+. Men de slitna med revor var såklart slut i min storlek. Samma sak med ett annat par jeans jag gillade. Jag får se om jag hittar dem i en annan butik, det är ju inte som att det kryllar av HM som har plusavdelningar tyvärr.

(null)Ja man ser lite mage här. Det är inte för att visa mitt fantastiska en-pack utan bara för att ni ska se linningen också. Jag gillar de här! Jag tror det är samma som de jag nästan alltid har annars, fast mina är i en mörkare tvätt.

(null) Vanliga jeans med vanlig kofta och linne. Vardagskläder jag trivs i. Ett par Adidas superstar på fötterna och jag är hemma liksom.

(null) Jeansen kostar 399:- och finns upp till stl 54. eller kanske 56. Men jag vet inte. 54 i alla fall.

(null) Och så provade jag ett par sköna slappebrallor. Slappe betyder dock inte bara mysbrallor i soffan utan att de här är mjuka och sköna men som ändå funkar på jobbet också.

(null) De är inte  i stretch men som sagt sköna ändå. Jag vill ha dem rejält pösiga så jag slog till med 2xl här. Pris för dessa byxor är 199:-

(null) Och här drog jag på koftan också för att se hur det såg ut. Funkar tycker jag.

Sådär, dags att jobba vidare. Är seg som en sko idag och ska efter jobbet bara hem och slänga mig i soffan. Det har varit något efter jobbet varje dag nu så ikväll blir det slapperi slappera. Ha en fin tisdag alles. Kram o puss

Kolla mer

5 comments

 1. Hej Louise!
  Kan inte du skriva lite mer om din viktresa? Skulle behöva lite pepp nu då min pojkvän precis sagt att han vill ha en paus och jag misstänker att det är en permanent sådan (men jag hoppas, hoppas, verkligen inte det!). Men jag tänker att jag borde försöka passa på att ta tag i mig själv och känna mig bekväm i mig själv och din blogg och dina träningstips. Stor kram

 2. Håller med dig att prova byxor är inget vidare. Är man ensam och provar är det knepigt. Jag tar alltid fel storlek. Orkar sen inte ta på mig allt för att hämta annan storlek.

 3. Hej!
  Hoppas du tar detta som den komplimang det är 🙂
  Har visat bild på dig för min man, bla från det här inlägget.
  Just för att jag gillar din blogg och ville visa maken att jag tycker man ser smalare ut med din kroppstyp ån med min.
  Min man är väldigt insatt med storlekar, vikt och mått tack vare mig, haha.
  Jag bad honom gissa vilken storlek du har på dom jeans du provade. Han gissade på max stl 44.
  Så du ser verkligen inte tjock ut och han tyckte heller inte att din vikt skulle vara nåt hinder för att hitta en kille.
  Tänkte du ville veta en mans syn på det hela. Jag håller också med honom helt och fullt!
  Krya på dig!

 4. Hej!
  Vill bara tipsa dig och dina läsare om att dina favorit HM+ jeans nu är på rea på HM online, halva priset på både H&M+ skinny & straight regular. Slog precis till på ett par av varje. Tack för tips! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.