Provat bh på HM

Såhär i bakvattnet av Kappahls släpp av sin underklädeskollektion 50 shades of Grey passar jag på att visa ett par prisvärda bh’ar från HM. Ja faktiskt, jag har hittat bysthållare där även i min storlek. De är på prov sa den jättetrevliga säljaren jag pratade med igår. Så om de går bra fortsätter de förhoppningsvis med fler modeller. 85F tror jag de går till. Jag testade en 85E och den satt väldigt bra. Nu provade jag i brunt men hade kanske hellre köpt en svart. Eller mörklila. Tyvärr verkade de vara slut här så jag ska kika i andra butiker också. Men att hitta en snygg bh för 149:- känns ju inte alls fel. Hur den är i kvalitet vet jag inget om.

Jag tänkte även ta och prova den svarta släta jag visar här. Och se om jag hittar någon Mr Grey bh i min storlek så jag i alla fall har provat. Jag bryr mig inte att de är inspirerade av de där böckerna men några av underkläderna är fina så då testar jag.

Den här går till 85 F. Eller om det är 90? jag vet inte riktigt. Ska testa den. Kostar också 149:- har jag för mig.
Den här går till 85 F. Eller om det är 90? jag vet inte riktigt. Ska testa den. Kostar också 149:- har jag för mig.
Här provar jag i brunt men den finns i flera andra färger. Turkosblå, ljusrosa, mörklila...Kostar 149:-
Här provar jag i brunt men den finns i flera andra färger. Turkosblå, ljusrosa, mörklila…Kostar 149:-

Som ni ser tog jag en bild där jag inte visar huvudet också. Inte för att det är genant men det blir så fel om man bildgooglar mig. Då kommer ofta bikini- och bhbilder överst. Och ja, bh’arna finns även i mindre storlekar.

Sådär, dags att fortsätta med annat.

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.