Provat axelbandslös Wonderbra

Axelbandslös bh när man har stor byst, funkar det? Ja faktiskt. Jag trodde inte att det skulle gå på mig men idag när jag ändå var på Twilfit passade jag på att testa en axelbandslös modell från Wonderbra. Den har inbyggt stöd både underifrån och från sidorna i form av ”plattor”. Jag stod i provhytten och hoppade och skakade på bysten för att se om de liksom skulle hålla sig på plats eller hoppa ur. Men  jodå, de satt där de skulle. Så nu vill jag ha en sådan här bh.

Jag har kikat runt på nätet och den kostar ungefär detsamma överallt. På Twiltfit kostar den 549:- och samma på Ellos. Men ibland har de ju rabatter för den som tycker det är lite för dyrt. Jag har även tänkt hålla utkik på Campadre som har Wonderbra ibland. Nu vet jag vilken storlek som funkar och då går det ju att beställa. Perfekt när man har en klänning eller topp med knepiga axelband, då är det bara att glida ner i (eller kränga på sig) en sådan här.

20140905-223616.jpg Här har jag en 85 F som är den största de hade på Twilfit. Eller, det finns G och H också men bara 80 i omkrets då. Bh’n ger ett schysst lyft utan att pressa upp tuttarna till hakan. Det är inte vidare fint utan ser mest billigt ut att skjuta upp dem så långt det bara går. Sedan är smaken alltid som baken såklart.

Det blev ingen Wonderbra idag, jag har inte råd helt enkelt. Men en från Twilfits egna sortiment (Sara som jag visade i förra inlägget) slog jag till på då min nuvarande är trasig. Jag fick även för mig att prova ett nattlinne som såg skönt ut. Och det var det. Snyggt och småsexigt också tycker jag. Vill ni se det får ni kika in snart igen. Puss

Kolla mer

5 comments

  1. Wonderbra är den bästa som finns jag har stora bröst och har två st och dem håller hela kvällen och brösten sitter där dem ska. Rekommenderar starkt! Helt klart värt pengarna. 🙂

  2. Tack för tipset, letar efter en axelbandslös till större byst. Bra till nästa sommar för jag har köpt klänningar med tunna axelband. Ska testas. Kram Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.