Prickiga vårnyheter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Trots mitt förra inlägg om att jag tröttnat på att blogga, så är jag ändå inte trött på mode och skönhet. Och även om inte humor och sådant skiner igenom så mycket i bloggen när jag inte mår tiptop, så vill jag ändå visa er lite nyheter. Hoppas ni har överseende med att jag är lite trökig just nu. Det blir nog bättre snart.

Jag vet att många av er gillar prickigt, så ibland när jag ser något sådant så tänker jag att det ska jag visa mina läsare. Som den här kavajen. Strikt men ändå inte. Sånt gillar jag.
Länk prickig kavaj.
Passformen är ganska lös och rak som synes.
Eller så kanske man föredrar en prickig skjorta? Den här är i mjuk viskos och går upp till xxl. Kostar 249:- vilket ju är ett bra pris. Sorry för kass bildkvalle. Men en del butiker har nästan lika kasst ljust som jag har hemma. Länk prickig blus.
Den här är jag sugen på att köpa själv. Ska jag ha blus eller skjorta ska det helst vara med krage. Jag har himla svårt för såna utan då de genast blir damigare. Och jag är inte speciellt damig som ni nog förstått…

Kolla mer

8 comments

 1. Hej! Har läst din blogg i många år och gillar den. Tänkte att det var dags att säga det också. Gillar både dina tips om kläder, dina reflektioner och att du är så äkta. Hoppas att det ordnar sig med jobb och allt i Malmö.

 2. Så snyggt! Tack för tipset!
  Du är den bloggen jag läser est av alla. Skulle sakna den om du slutade. Heja dig! Nu får det vara din tur att få må bra. Håller tummarna!

 3. Du är jätte cool i kavajen!så snyggt!Hoppas du aldrig slutar blogga!Inte så ofta jag har tid med att läsa blogg men när jag har tid är det din och en till som jag kollar upp.Tack för att du orkar.Önskar dig allt väl och håller tummar jag med för att det vänder snart!! Kram

 4. Ett litet tips på att fotografera i provrum…använd de stora speglarna utanför de små provhytterna så blir det bättre bilder
  Bilderna blir mörka i små provhytter med, och om tar bilderna i stora speglar kommer hela du med!

 5. … sluta inte att blogga!!! Tror inte heller att dina följare bryr sig så mycket om du tar bilderna på kläderna hemma. Testa!!!
  Ha en fin dag:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.