Prickiga klänningar

Är ni peppade inför helgen? Händer det roliga saker eller ska ni bara ta igen er efter denna vecka som måste varit den snabbaste i år. Huj sa det och den var slut! Min egen helg är ett oskrivet blad förutom att jag ska städa, skriva och lite sånt men i övrigt har jag inget planerat. Är fattig som en lus dessutom men jag är ganska glad ändå och DET känns underbart att faktiskt ärligt kunna svara ”bra” när någon frågar hur jag mår.

Jag skrev att jag provat flera färger samt prickigt de senaste dagarna så här kommer lite prickar. HM har en massa prickar de också men som vanligt inte upp i storlekarna så jag sket i deras prickiga plagg.

På Lindex(generous) har de den här lite 40-talsaktiga prickiga. 349:-

 

Här ville jag visa att man kan piffa upp men ett färglatt skärp men de hade ju inga på Lindex. Antingen var det glittriga julskärp på reastället eller dova färger. Varför det? Det här mörkröda blev man inte gladare av men ni förstår vitsen. Skärp har man ofta liggandes i en låda hemma dessutom.

 

Långärmade prickar på Indiska. Här blev skärpet FÖR glatt men bilden utan skärp blev suddig. Tyckte verkligen om den här så jag ska in och testa igen en annan dag.

 

Sen har vi den som är ganska kort så heltäckande strumpbyxor eller tajts till är ett måste utanför provhytten. Lite accessoarer skadar inte heller så man blir av med nattlinnekänslan. Då kan den bli fin.

Nu har jag bloggat och skypat så länge att magen protesterar vilt. Maaaat! Fast duscha först tror jag minsann. Puss å kram /L

Kolla mer

19 comments

 1. Fina klänningar!

  Jag ska jobba i helgen. Jag jobbar på ett politiskt kansli och i helgen kommer vi att tillbringa på Björkuddens hotell. Jag är med som administratör (jobbar som ekonomiass och administratör)

  Det är enormt fint ställe precis vid havet och ”under” Höga Kusten bron.

  Ha en trevlig helg!

 2. Men åh så fina! Är tokig i prickigt! Köpte en jättefin, prickig omlottklänning på Lindex för typ en månad sedan men de du visar i inlägget är ju himla fina… Åh, dessa frestelser!

  1. Jossan: ja jag frestar ihjäl mig själv nu när jag provar runt bland allt nytt.Vill villl vill men har ju inte råd. Fasikens sheise.

 3. Jag är också väldigt svag för prickigt!
  Min helg tillbringas arbetande: I morgon undervisar jag mellan kl. 9 och 16 och delar av söndagen lär få tillbringas vid skrivbordet för att ”efterbereda” lördagen och ”förbereda” måndagen.

 4. Köpte klänning och gult skärp i går! Har lagt ut just den bilden från Indiska på min blogg och varit peppad sedan dess! Sedan när jag såg att den kommit ut i butik var jag tvungen att trotsa mitt köpstopp och slå till! Jag tycker klänningen med det gula skärpet är så fint. Tycker att du också ska slå till:) Ha en skön helg!

  1. Åse: ja den är fin den också. Känner man sig för damig med alla knappar kan man ju knäppa upp flera och ha ett linne under 🙂

 5. Nu är det jag igen! Har provat Indiskaklänningen hemma ordentligt och den satt inte alls bra och den kändes lite slarvigt sydd så i dag åker den tyvärr tillbaks! (Skärpet behöll jag:))

  1. Rosie: åh vad synd att den inte var bra 🙁 Den jag provade satt lite konstigt över bysten. Som om den drog sig fast den var i rätt storlek och inte för liten i övrigt. Tänkte att det kanske var just den klänningen som var knas så därför vill jag prova en till. Men det är kanske inte lönt då. Men det lär komma mycket prickigt i vår så det är eg ingen brådis för mig 🙂

 6. Vad glad jag blir över att du känner att du kan säga att du mår bra utan att ”ljuga” när folk frågar! Fy fan vad bra! Hoppas du har en fortsatt fin helg fina du. Själv dricker jag en supergod strawberry daiquiri idag och sabbar min diet, men det är jag bara glad över ändå! Kram.

  1. Camilla: ja jag har ju mina ups and downs men det uppiga är så mycket oftare nu att jag är väldigt glad 🙂 Jag har tro på både framtiden och mig själv.
   Ja njut av din strawberry daiquiri, det låter så gott! Öl var också gott men din drink var strået vassare. jag älskar goda drinkar! Kram

  2. Camilla: ja visst är det skönt att kunna svara ärligt, det är ju så det SKA vara 🙂 Lät gott med strawberry daquiri. Ska jag ta nästa gång jag ska ut. Kram

 7. Hej sötnos. Men nu tycker jag att du ska visa lite sexigare klänningar. Älskar klänningar men kan du inte visa lite sexiga glittriga fina saker. Lite glamor i den trista vardagen. Kram Monika

  1. Monika: haha ja vi får väl se vad jag snubblar över för glamourösa plagg i dagarna. Ser jag ngt sexigt glammigt lovar jag att visa det. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.