Prickig topp att ha till det mesta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej! Hoppas allt är fint med er. Jag är kvar i Osby än och tänkte att jag nog drar ner till Malmö igen först imorgon. Idag har det inte gått heller för den delen då det varit bombhot, skjutning och grejer på centralen i Malmö, så det har varit (och är) helt stopp i trafiken som ni kanske hört. Men det har väl släppt tills imorgon tänker jag.

Förhoppningen var att jag skulle kunna sola och bada när jag varit här men nope, vädret har varit trist med undantag för någon timme på kvällen. Annars mulet och tradigt i Skåne tyvärr. Så jag väntar kanske med att dra på bikinin och visa den. Vi får se 🙂 Men en topp har jag haft på mig, och jag har med mig ett par saker till som jag tänkte fixa bilder på.

Jag har lite motstridiga känslor för prickigt, men den här gillar jag faktiskt. Kanske mycket på grund av skärningen som är smickrande. Funkar fint både till jeans, shorts, vita brallor, svarta byxor osv. Länk prickig topp.
Jag har för det mesta 48/50 i toppar från Cellbes, så även i den här från Happy holly.
Slapperi på altanen igår. Skönt.

Hemma har jag varken balkong eller uteplats att vara på. Baksidan av min trappuppgång är så otroligt vanskött. Precis som hela huset för den delen. Det nya jag kommer att flytta till har däremot en superfin bakgård vilket jag ser fram emot. Och så kommer jag att ha cirka två minuter till havet med cykel. Ska skaffa en cylle nu minsann 🙂

Okej dags för denna här att fixa till håret lite för att ta några fler bilder. Igår var mitt enda hårfix att tvätta och låta håret självtorka. Det syns kanske på bilderna också, hehe. Men ibland orkar jag bara inte. Faktum är att jag går osminkad ganska ofta nere i Malmö också. När man har lite solbränna känner jag mig ganska fräsch ändå.

Men nu har valborgbrännan ramlat bort så jag tänkte ta och piffa med lite smink. Och på tal om det så har både Kicks och Åhléns rea nu. Jag har plockat ut några favoriter som jag visar i nästa inlägg.

Puss och kram på er

Kolla mer

6 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.