Presenttips inför alla hjärtans dag

Nu är den snart här, dagen många singlar tycker är lite extra jobbig. Den då man blir påmind om hur singel man är. Men också dagen som många älskar för de får tillfälle att pyssla om sina nära och kära lite extra. Det kan vara en älskad make, hustru, barn, föräldrar eller vem det nu må vara. Folk firar dagen på olika sätt. Andra inte alls. Ja det är alla hjärtans dag igen mina vänner. Jag har tillhört den där skaran som tycker att det är en skitdag eftersom jag är singel. Men i år ska jag fira hjärtedagen. Inte med en dejt, även om det ju vore väldigt mysigt, nej jag ska på middag med ett gäng andra bloggande singlar.

Många vill ju ge sin hjärtevän något extra den här dagen. Att uppvakta gör vi för sällan så även om en del tycker att det är ”handlarnas dag” så gillar jag tanken. Om det så bara är ett kort eller en ros. Nu vill ju en del dra på mer så jag tänkte ge alla män en liten hint om vad vi kvinnor vill ha.(jag tänker att kvinnor redan vet vad kvinnor vill ha). Nu är det kanske inte så många män som läser men ni som har en kan ju alltid låta datorn vara framme och skärmen med presentförslag uppe 😉

image (8)
Bh 299:- och trosor 149:- Elise från Twilfit. Parfym ”La vie est belle” Lancôme från Kicks 529:- , Pumps Guess från Nilson 1399:-, Smycken Guldfynd 798:-, Väska Wera Åhléns 995:-, iPad 2 från Appelstore (inkl gravyr) 3595:-

Så här är det. Till alla hjärtans dag vill jag ha något jag inte behöver. Den här dagen skulle jag bli extra glad om jag fick något jag verkligen vill ha.Något som män ofta klagar på att vi kvinor dreglar över och köper för mycket av.  Som fina underkläder, parfym, pums jag inte använder så ofta men som gör mig lycklig ändå, ett guldhänge att ha om halsen- hjärta eller kanske en initial. En ny väska, något män alltid klagar över att vi kvinnor har för många. Tänk vad roligt att få en bara för att han vet att jag älskar väskor. Och vill man slå på riktigt stort, varför inte en iPad med gravyr (ingår om man köper från appelstore)?

Vad man ska köpa till en man? Ja det får ni klura ut själva, haha.

Puss o kram /Louise

Kolla mer

4 comments

 1. God morgon!

  Jag brukar alltid ge, men jag har aldrig fått något på Alla Hjärtans Dag, inte ens av mina barn eller min eller mina 3 fd som jag har haft i mitt liv, sedan jag var ung.

  På torsdag skall jag ge min träningsgrupp (jag är instruktör) en energibar, som är inslagen i ett genomskinligt papper/påse med hjärtan. Jag kommer även att tända ljus i träningslokalen 🙂 Det ska bli så kul!

  Jag själv får tillbaka deras energi och glädje!

  Ha det bra!

 2. Visar uppskattning till nära, kära, kompisar och arbetskamrater gör vi för lite i vardagen. Ring och tala om vad de betyder för dig. Skicka ett ”snigelkort” med en hälsning. Tror inte min man ens vet att det Alla Hjärtans Dag 🙂 Det ger sig.

 3. Vi firar aldrig alla hjärtans dag, min sambo och jag, kanske främst för att det är vår årsdag dagen efter 😉 Det räcker liksom med en dag. Extra kärleksfull mot nära och kära kan man ju vara när som helst på året, helst hela tiden!
  Hoppas middagen blir trevlig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.