Premiärdopp, sol och bubbelvin

Hej raringar. Ett snabbt inlägg innan jag ska sova. För fy sjutton vad trött jag blev helt plötsligt. Förmodligen en kombo av avslappning, mycket sol, bad, go mat och vin. Och bam (har fortfarande inga utropstecken i datorn) så vill jag bara sova.

Men först några bilder från dagen:

Jag och Jessica funderade på att åka till havet men nöjde oss med Osbysjön och det var helt underbart ljuvligt. Det blåste lagom så man låg inte och flöt i en pöl av svett (så ja jag brände mig korkat nog). Och jag badade. Självklart. Två bad blev det. Här gick jag in i en sten och då måste jag ju såklart ställa mig på den. Bra fototillfälle tyckte Jessica. Hon filmade även när jag lyfte upp en stor jäkla stock som låg där i vattnet. En måste ju undersöka saker liksom.
Hon piffig och cool i solbrillor, jag nybadad och backslick a la blöt katt. Och himlen var helt blå även om det inte ser så ut här.
Som tur är har jag några vänner som är lika knäppa när det kommer till foton som jag. Ett par normala sen bara måste man flippa. Det går liksom inte att hejda.

Jag hade köpt en flaska mousserande vin att skåla för mamma i. Mors dag är ju först i morgon söndag, men då kommer släkten hit så det blir lite stressigt. Jag åker dessutom mot Stockholm vid 17, så lika bra att skåla i kväll. Och en av presenterna. Första igår, andra idag och tredje imorgon när det är riktiga mors dag.
Cheers vänner.

Jag försökte ta en i solsken idag också men det går ju bara inte. Att ha öppna ögon mot solen gör ju ont. Så det blir liksom…sådär 😉 Men jag är ju glad i alla fall.

Sen grillade vi och satt på altanen och lyssnade på musik. Jag älskar att bara skita i tv’n när det är härliga sommarkvällar. Som pappa sa ”tv kan vi glo på hela vintern”. Det säger jag varje sommar. Orka bry sig om tv när man har det skönare i verkligheten.

Nu ska jag sova. Puss, kram och sov gott.

Kolla mer

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.