Ponchos inför vad som komma skall

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Jag vet att det är sommar än, och att det just idag känns mindre behagligt att ens tänka på tjocka kläder. Men på söndag är det ju faktiskt september och det är första höstmånaden, och med den kommer höstkläderna så smått. Inte så att man måste ha tjocka kappor (hoppas jag) än, men en del stickat kan jag tänka mig. Som ponchos.

Jag har fastnat för några jag tycker är väldigt fina och faktum är att jag köpt en av dessa. Ponchon finns även i grått och svart. Helst skulle jag vilja ha den i alla fyra färgerna, men det blev en av de här två. Gissa vilken? 😉

Den här ponchon är mörkt grön i verkligheten och väldigt fin. Just gröna ponchos har jag inte sett mycket av tidigare, ofta är de beige eller svarta.
Enkel och snygg. Onesize. Länk grön poncho.
Den finns även i kamelbeige. Lite ljusare än vad bilden visar. Länk kamelponcho.
Guldknapparna sätter pricket över i’et. Och för er som undrar – nej den sticks inte. Alls. För jag kan verkligen inte ha något som sticks det allra minsta, det åker av fortare än kvickt. Så skönt material är ett måste.


Kolla mer

9 comments

 1. Hej, gissar på att den kamelfärgade är din favorit, den var min iaf
  Jag hoppas värmen håller i sig lite till, älskart!!!

  1. Hej! Du kan använda samma länk som den beige om den gröna inte funkar. Samma vara men olika färger bara. Vill du inte gå via mina länkar finns den på Lindex. Kram

 2. Hej.
  Vart hittar du dina jeans? Jag har så svårt att hitta jeans som passar mina breda höfter och mjuka mage.
  Du har alltid så snygga på dig som ser ut att sitta så bra ❤️

  1. Hej Madde. Ja det kan vara ett helvete att hitta jeans som sitter bra och som dessutom är snygga. De jag oftast haft på mig på sistone är från Lindex. Annars tycker jag att H&M+ har bland de snyggaste. Alltså, helt normala jeans som inte har en massa konstiga saker som broderier, stenar eller fula färgningar. Jag har också hittat några hos Cellbes. En fördel med dem är att de ofta har flera olika längder på byxorna. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.