Plåster på såren med min ungdomskärlek

Fredag igen. Hur snabbt går veckorna egentligen? Och februari…en månad jag avskyr. Hoppas den kommer gå lika fort som januari 🙂
Jag skrev ju igår kväll om att jag hade en helvetisk migrän, och tyvärr har den fortsatt idag. Jag har ofta den tre dagar, men hoppas att den gått över tills imorgon (lördag). För idag har jag verkligen legat pall och inte orkat göra någonting och bara sovit för att slippa smärtan.

Jag masade mig upp vid 19 tiden för att ta en dusch och gå bort en sväng till Ica. Otvättat hår(ville inte ens röra vid håret i duschen), osminkad och med mörka ringar som en panda. Det är nackdelen med att inte ha ett socialt nätverk där man bor, en av dem i alla fall, att när man blir sjuk så får man klara sig bäst man kan. Men det var ganska skönt med lite luft, och jag lyckades till och med äta och kolla 2/3 av en film.

Grease gick på sjuan eller vad det var och jag slog på 45 min in i filmen, men jag kan den gaaaaaanska bra ändå. För att inte säga helt utantill då jag sett den precis hur många gånger som helst(har den). Men ändå älskar jag den 🙂

Den här scenen med Frenchy i ”Beauty school droput” är en av mina absoluta favoriter.
Frankie Avalons röst, texten, humorn, Frechys ansiktsuttryck. Love Love!
Jag blir förälskad i John Travolta varje gång jag ser filmen och har varit det sen jag såg den första gången. Den här scenen när han sjunger ”Sandy” och hur olyckligt kär han är får mig på fall varje gång. Och korven som hoppar in i brödet i bakgrunden. Vad kan jag säga? Kärlek.
”Tell med about it, stud”. Det är så man kan den här scenen, inte den svenska översättningen. Och varje gång blir jag bara, ååååh vad snygg hon blev! Haha.
Och precis så här vill man ju att en kille ska reagera om man gjort sig extra snygg. Det gör de dock aldrig, jäkla män som inte fattar något. De borde också lära sig Grease utantill 😛

En redig feelgood film. Det var vad jag behövde efter både migrän och bråk med någon jag inte riktigt kan berätta om. Krångligt är bara förnamnet. Så en romantisk komedi, gärna med musik (älskar musikaler och filmer som Rock of Ages och Grease) inblandat, lite godis eller så, tända ljus och ett glas Pepsi max är ett bra balsam för själen.

Dock orkar jag inte mycket mer nu. Tanken var att visa en klänning, läppstift och lite annat. Men det blir imorgon (lördag allså). Jag har inga planer för helgen och hade tänkt fråga om någon av er läsare som bor i Malmö hade lust med ett glas bubbel. Men så kom huvudvärken och slog ner som en blixt i skallen, så jag ville inte lägga upp frågan ifall jag inte skulle vara pigg nog. Men OM jag är pigg och OM någon har en ledig stund så vore det kul med lite sällskap på stan.

Sov gott vänner. Eller när ni nu läser det (klockan är halv ett när jag skriver det här). Stor kram!

Kolla mer

10 comments

 1. Hej!

  Usch migrän är sååå jobbigt!
  Du är alltid välkommen att maila mig så kan vi dra ihop en fika, promenad eller glad vin någon dag!
  Just idag är jag busy men en snabb gång ses jag gärna!

  Jag är 35 och bor i en 2a ensam i Malmö.

  Krya på dig!

  Ps. Jag beställer på mat.se nör jag är sjuk

 2. Krya på dig! Jag har barnvaktsuppdrag ikväll, men gärna fika eller något i veckan. eller framöver när det passar 🙂

 3. Vill bara skicka en styrkekram till dig Håller tummarna för att din otur snart vänder och att du får lite glädje i livet igen!

 4. Ligger däckad med influensa from hell, men tveka aldrig höra av dig för fika , bubbel, shoppingsällskap eller sjukutryckning till Apoteket tex .

  Har ff det där bolltäcket du kunde låna om du ville!

  Kram Cissi m mopsen

 5. Bästa Louise! Skulle så mycket uppskatta din hjälp med att hitta klänning lämplig att gifta sig i (plus size förstås). Planen är borgerlig vigsel i rådhuset i juni, i hemlighet. Varken jag eller sambon är personer som vill synas så vi vill bara göra det för oss själva liksom. Vill absolut inte ha typ gräddbakelse-klänning utan mer något enkelt men fint, behöver inte vara vit men gärna någon ljus färg. Har du sett något du tror skulle kunna passa att gifta sig i?
  Håller för övrigt alla tummar jag har att du får en fin nystart i Malmö och att 2019 blir ditt år.
  Kram!

  1. Hej Lotta. Så kul med giftemål! Grattis! Precis som Marie k här så är Asos.se ett tips. Liksom Zalando. Hjälper dig gärna med smakråd 🙂
   Tack å mycket, jag hoppas också att det ska bli bra här. Har börjat sådär, men det blir nog bättre.
   Kram!

 6. Åh, Grease är ju underbar! Såg att Nöjesteatern i Malmö sätter upp den till hösten. Tänkte åka ner och se den. 😀 Hojta om du vill hänga på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.